Rejser med færge fra Paxos til Apulien

At rejse med færge fra Paxos til Apulien er et fremragende valg! Paxos-Apulien-færger drives af 1 rederier (Red Star Ferries), der betjener havnene i Brindisi og Paxos.

For at være sikker på at finde en billig Paxos Apulien bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Red Star Ferries.

Færge Paxos Apulien i tal

Lande
Grækenland
Italien
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Paxos Apulien færgeruter

Leder du efter en færge fra Paxos til Apulien? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Paxos og Apulien på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Red Star Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Paxos eller Brindisi kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Paxos og Apulien, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Red Star Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Paxos og Apulien!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Paxos Apulien - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Paxos til Apulien

Apulien: Ankomst med færge fra Paxos og udforskning af regionen

Bari er en af Puglias vigtigste færgehavne og også regionens største by. Start dit besøg med en slentretur gennem de smalle gader i den gamle bydel, kendt som Bari Vecchia. Her kan du beundre den storslåede Basilica of St Nicholas, der er hjemsted for relikvierne af St Nicholas, byens skytshelgen. Gå ikke glip af San Sabino-katedralen, som er et imponerende eksempel på romansk arkitektur.

En anden fascinerende by at besøge er Brindisi, som også er en vigtig færgehavn. Gå en tur langs den maleriske havn og indsnus den maritime atmosfære. Besøg den romerske søjle, et emblematisk monument, der engang markerede enden af Appia-vejen. Og gå ikke glip af Brindisis storslåede katedral, som blev bygget i det 11. århundrede.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None