Penzance
Rejs direkte til Isles Of Scilly med fly, færge
Isles Of Scilly
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Penzance til Isles Of Scilly?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Penzance til Isles Of Scilly? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Penzance til Isles Of Scilly er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Penzance til Isles Of Scilly, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Penzance til Isles Of Scilly.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Scillonian Ferry, så du kan finde det Penzance Isles Of Scilly færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Scillonian Ferry tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Penzance til Isles Of Scilly, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Penzance - Isles Of Scilly

Afgangshavn
Penzance
Det Forenede Kongerige
England
Ankomsthavn
Isles Of Scilly
Det Forenede Kongerige
Afstand
59 km
Færgeselskaber
Scillonian Ferry
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Penzance Isles Of Scilly: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Penzance til Isles Of Scilly, kan du finde billetter fra 724 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 798 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Penzance til Isles Of Scilly, er 739 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Penzance til Isles Of Scilly er 2 timer 45 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 45 minutter om at nå Isles Of Scilly, mens de hurtigste både vil ankomme til Isles Of Scilly på 2 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Penzance kl. 09:15. Den sidste båd til Isles Of Scilly afgår fra havnen i Penzance kl. 10:15.

Gennemsnitspris for Penzance til Isles Of Scilly færgeoverfart
739 kr.
Prisinterval på færger Penzance Isles Of Scilly (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
724 kr. - 798 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Penzance Isles Of Scilly
2 timer 45 minutter
Afgangstid for første færge til Isles Of Scilly
09:15
Tidspunkt for sidste færge til Isles Of Scilly
10:15
Ankomsttid for første færge til Isles Of Scilly
12:00
Ankomsttid for sidste færge til Isles Of Scilly
13:00

Hvilke selskaber opererer færger mellem Penzance og Isles Of Scilly?

Hvis du ønsker at rejse mellem Penzance og Isles Of Scilly med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Scillonian Ferry, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Scillonian Ferry Penzance Isles Of Scilly
Scillonian Ferry
Færgeselskabet Scillonian Ferry driver overfarter i Det Forenede Kongerige og især søforbindelser mellem havnene i Penzance og Isles Of Scilly. På Vivanoda kan du sammenligne Penzance-Isles Of Scilly priser og bestille en Scillonian Ferry billet mellem Penzance og Isles Of Scilly. Scillonian Ferry opererer 3 overfarter om dagen til Isles Of Scilly fra Penzance, og rejsetiden er 2 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Scillonian Ferry
2 timer 50 minutter
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Penzance? Hvor ankommer bådene i Isles Of Scilly?

Afgangshavn i Penzance

Scillonian Ferry færger afgår til Isles Of Scilly fra følgende havne i Penzance:

Penzance Harbour
Kort

Ankomsthavn i Isles Of Scilly

Scillonian Ferry skibe ankommer til Isles Of Scilly fra følgende havne:

St Mary's Isles Of Scilly Terminal
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt