Peschici
Rejs direkte til San Domino med færge
San Domino
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Peschici til San Domino?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Peschici til San Domino? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Peschici til San Domino er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Peschici til San Domino, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Peschici til San Domino.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Gruppo Armatori Garganici, så du kan finde det Peschici San Domino færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Gruppo Armatori Garganici tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Peschici til San Domino, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Peschici - San Domino

Afgangshavn
Peschici
Italien
Apulien
Ankomsthavn
San Domino
Italien
Apulien
Afstand
47 km
Færgeselskaber
Gruppo Armatori Garganici
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Peschici San Domino: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Peschici til San Domino, kan du finde billetter fra 179 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 194 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Peschici til San Domino, er 179 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Peschici til San Domino er 1 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 30 minutter om at nå San Domino, mens de hurtigste både vil ankomme til San Domino på 1 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Peschici kl. 08:50. Den sidste båd til San Domino afgår fra havnen i Peschici kl. 09:00.

Gennemsnitspris for Peschici til San Domino færgeoverfart
179 kr.
Prisinterval på færger Peschici San Domino (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
179 kr. - 194 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Peschici San Domino
1 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til San Domino
08:50
Tidspunkt for sidste færge til San Domino
09:00
Ankomsttid for første færge til San Domino
10:20
Ankomsttid for sidste færge til San Domino
10:30

Hvilke selskaber opererer færger mellem Peschici og San Domino?

Hvis du ønsker at rejse mellem Peschici og San Domino med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Gruppo Armatori Garganici, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Gruppo Armatori Garganici Peschici San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Færgeselskabet Gruppo Armatori Garganici driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Peschici og San Domino. På Vivanoda kan du sammenligne Peschici-San Domino priser og bestille en Gruppo Armatori Garganici billet mellem Peschici og San Domino. Flere oplysninger om Gruppo Armatori Garganici

Hvor afgår færgerne i Peschici? Hvor ankommer bådene i San Domino?

Afgangshavn i Peschici

Gruppo Armatori Garganici færger afgår til San Domino fra følgende havne i Peschici:

Peschici
Kort

Ankomsthavn i San Domino

Gruppo Armatori Garganici skibe ankommer til San Domino fra følgende havne:

Parco Nazionale del Gargano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt