Pigadia
Rejs direkte til Sitia med færge
Sitia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Pigadia til Sitia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Pigadia til Sitia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Pigadia til Sitia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Pigadia til Sitia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Pigadia til Sitia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets, så du kan finde det Pigadia Sitia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Pigadia til Sitia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Pigadia - Sitia

Afgangshavn
Pigadia
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Sitia
Grækenland
Kreta
Afstand
106 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Pigadia Sitia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Pigadia til Sitia, kan du finde billetter fra 134 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 657 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Pigadia til Sitia, er 395 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Pigadia til Sitia er 3 timer 38 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 40 minutter om at nå Sitia, mens de hurtigste både vil ankomme til Sitia på 3 timer 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Pigadia kl. 15:10. Den sidste båd til Sitia afgår fra havnen i Pigadia kl. 22:15.

Gennemsnitspris for Pigadia til Sitia færgeoverfart
395 kr.
Prisinterval på færger Pigadia Sitia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
134 kr. - 657 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Pigadia Sitia
3 timer 38 minutter
Afgangstid for første færge til Sitia
15:10
Tidspunkt for sidste færge til Sitia
22:15
Ankomsttid for første færge til Sitia
01:50
Ankomsttid for sidste færge til Sitia
18:50

Hvorfor tage færgen fra Pigadia til Sitia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Pigadia til Sitia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sitia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Pigadia til Sitia er en ideel måde at rejse på.

Endelig at tage sig tid til at rejse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Pigadia på en ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets-færge, der tilbagelægger de 106 km til Sitia med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Sitia så hurtigt!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Pigadia til Sitia kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Sitia. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Pigadia til Sitia på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Pigadia-Sitia-overfarten med Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Pigadia og Sitia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Pigadia og Sitia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Pigadia Sitia
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Pigadia-Sitia og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Pigadia-Sitia priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Pigadia og Sitia. ANEK Lines opererer 2 overfarter om ugen til Sitia fra Pigadia, og rejsetiden er 4 timer 20 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
4 timer 20 minutter
2 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Pigadia Sitia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Pigadia-Sitia og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Pigadia-Sitia priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Pigadia og Sitia. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Pigadia Sitia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og havne i Det Ægæiske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Pigadia-Sitia priser og bestille en Aigaion Pelagos billet mellem Pigadia og Sitia. Flere oplysninger om Aigaion Pelagos
Sea Jets Pigadia Sitia
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Pigadia-Sitia priser og bestille en Sea Jets billet mellem Pigadia og Sitia. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Pigadia? Hvor ankommer bådene i Sitia?

Afgangshavn i Pigadia

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets færger afgår til Sitia fra følgende havne i Pigadia:

Karpathos
Kort

Ankomsthavn i Sitia

Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines skibe ankommer til Sitia fra følgende havne:

Sitia
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Pigadia til Sitia, tager det mindst 4 timer 20 minutter at tilbagelægge de 106 km fra Pigadia til Sitia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Pigadia og Sitia om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos og Sea Jets). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Pigadia til Sitia.

Der er 4 rederier, der forbinder Pigadia og Sitia: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Pigadia Sitia booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Pigadia og Sitia tilbagelægger du 106 km.

For at tage med båd fra Pigadia til Sitia, kan du finde priser fra 134 kr. for den laveste, til 657 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 395 kr..

Den første færge afgår fra Pigadia kl. 15:10 til Sitia.

Den sidste færge til Sitia afgår normalt fra Pigadia kl. 22:15.

Din Pigadia til Sitia færge oplevelse

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Pigadia til Sitia-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Pigadia til udstigning i Sitia, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos og Sea Jets' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Pigadia og Sitia.

Klar til ombordstigning i Pigadia

Før din Pigadia Sitia færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Pigadia havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Pigadia. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Pigadia - Sitia / Gå til Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skranken i færgeterminalen i Pigadia for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Sitia / I færgeterminalen i Pigadia udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Overfart fra Pigadia til Sitia: om bord på skibet...

På Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Sitia er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Sitia:

  • Anløb af Sitia Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Sitia havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Pigadia til Sitia i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Sitia.
  • Forlad skibet, og Sitia er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Sitia kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Sitia for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt