Piombino
Rejs direkte til Cavo med færge
Cavo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Piombino til Cavo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Piombino til Cavo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Piombino til Cavo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Piombino til Cavo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Piombino til Cavo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Moby Lines eller Toremar, så du kan finde det Piombino Cavo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Moby Lines eller Toremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Piombino til Cavo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Piombino - Cavo

Afgangshavn
Piombino
Italien
Toscana
Ankomsthavn
Cavo
Italien
Toscana
Afstand
11 km
Færgeselskaber
Moby Lines, Toremar
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Piombino Cavo: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Piombino til Cavo, kan du finde billetter fra 134 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 940 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Piombino til Cavo, er 298 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Piombino til Cavo er 22 minutter. De langsomste færger vil være 30 minutter om at nå Cavo, mens de hurtigste både vil ankomme til Cavo på 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Piombino kl. 08:40. Den sidste båd til Cavo afgår fra havnen i Piombino kl. 16:00.

Gennemsnitspris for Piombino til Cavo færgeoverfart
298 kr.
Prisinterval på færger Piombino Cavo (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
134 kr. - 940 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Piombino Cavo
22 minutter
Afgangstid for første færge til Cavo
08:40
Tidspunkt for sidste færge til Cavo
16:00
Ankomsttid for første færge til Cavo
08:55
Ankomsttid for sidste færge til Cavo
16:30

Hvorfor tage færgen fra Piombino til Cavo?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Piombino til Cavo være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Cavo. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Piombino til Cavo er en ideel måde at rejse på.

Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Piombino til Cavo, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Piombino Cavo-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Moby Lines eller Toremar-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Piombino-Cavo kan du gå ud på Moby Lines eller Toremar-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Cavo fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Piombino og Cavo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Piombino og Cavo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Moby Lines eller Toremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Moby Lines Piombino Cavo
Moby Lines
Moby Lines er et italiensk færgeselskab, der har betjent Sardinien og Korsika fra Italien siden 1959. Hvordan bestiller jeg en Moby Lines Piombino Cavo overfart? Ved at bruge Vivanoda og dens multi-transport søgemaskine! På Vivanoda kan du sammenligne Piombino-Cavo priser og bestille en Moby Lines billet mellem Piombino og Cavo. Moby Lines opererer 5 overfarter om dagen til Cavo fra Piombino, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Moby Lines
30 minutter
5 overfarter om dagen
Toremar Piombino Cavo
Toremar
Toremar blev grundlagt i 1981 og er baseret i Italien. Selskabet tilbyder overfarter mellem de toscanske øer og Sardinien. På Vivanoda kan du sammenligne Piombino-Cavo priser og bestille en Toremar billet mellem Piombino og Cavo. Toremar opererer 5 overfarter om dagen til Cavo fra Piombino, og rejsetiden er 20 minutter. Flere oplysninger om Toremar
20 minutter
5 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Piombino? Hvor ankommer bådene i Cavo?

Afgangshavn i Piombino

Moby Lines eller Toremar færger afgår til Cavo fra følgende havne i Piombino:

Piombino
Kort

Ankomsthavn i Cavo

Toremar eller Moby Lines skibe ankommer til Cavo fra følgende havne:

Cavo
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Piombino til Cavo, tager det mindst 20 minutter at tilbagelægge de 11 km fra Piombino til Cavo.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Piombino og Cavo om vinteren) og af færgeselskabet (Moby Lines og Toremar). Der er i øjeblikket 10 overfarter om dagen fra Piombino til Cavo.

Der er 2 rederier, der forbinder Piombino og Cavo: Moby Lines og Toremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Moby Lines, Toremar.

Under din overfart mellem Piombino og Cavo tilbagelægger du 11 km.

For at tage med båd fra Piombino til Cavo, kan du finde priser fra 134 kr. for den laveste, til 940 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 298 kr..

Den første færge afgår fra Piombino kl. 08:40 til Cavo.

Den sidste færge til Cavo afgår normalt fra Piombino kl. 16:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt