Rejser med færge fra Piombino til Korsika

At rejse med færge fra Piombino til Korsika er et fremragende valg! Piombino-Korsika-færger drives af 2 rederier (Corsica Ferries eller Moby Lines), der betjener havnene i Bastia og Piombino.

For at være sikker på at finde en billig Piombino Korsika bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Corsica Ferries og Moby Lines.

Færge Piombino Korsika i tal

Lande
Italien
Frankrig
Antal overfarter
8 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Piombino Korsika færgeruter

Leder du efter en færge fra Piombino til Korsika? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Piombino og Korsika på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Moby Lines eller Corsica Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Piombino eller Bastia kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Piombino og Korsika, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Corsica Ferries eller Moby Lines. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Piombino og Korsika!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Piombino Korsika - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Piombino til Korsika

Korsika: Ankomst med færge fra Piombino og udforskning af regionen

Når du er på øen, kan du udforske de travle kystbyer Ajaccio, Bastia og Calvi eller fortabe dig i landsbyerne på bakketoppen i øens indre. Hvis du er naturelsker, er Korsika også et paradis for vandrere, og der er mange vandrestier, som byder på spektakulære udsigter over havet og bjergene.

Korsika er også et gastronomisk paradis med et rigt lokalt køkken. Gå ikke glip af øens specialiteter som f.eks. fåreost, maquishonning, figatellu, charcuteri og selvfølgelig lokale vine.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None