Piombino
Rejs direkte til Portoferraio med færge
Portoferraio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Piombino til Portoferraio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Piombino til Portoferraio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Piombino til Portoferraio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Piombino til Portoferraio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Piombino til Portoferraio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy, så du kan finde det Piombino Portoferraio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Piombino til Portoferraio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Piombino - Portoferraio

Afgangshavn
Piombino
Italien
Toscana
Ankomsthavn
Portoferraio
Italien
Toscana
Afstand
21 km
Færgeselskaber
Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy
Hyppighed af overfarter
43 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Piombino Portoferraio: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Piombino til Portoferraio, kan du finde billetter fra 112 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 940 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Piombino til Portoferraio, er 381 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Piombino til Portoferraio er 55 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå Portoferraio, mens de hurtigste både vil ankomme til Portoferraio på 40 minutter. Den første færge forlader havnen i Piombino kl. 06:15. Den sidste båd til Portoferraio afgår fra havnen i Piombino kl. 18:10.

Gennemsnitspris for Piombino til Portoferraio færgeoverfart
381 kr.
Prisinterval på færger Piombino Portoferraio (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
112 kr. - 940 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Piombino Portoferraio
55 minutter
Afgangstid for første færge til Portoferraio
06:15
Tidspunkt for sidste færge til Portoferraio
18:10
Ankomsttid for første færge til Portoferraio
07:15
Ankomsttid for sidste færge til Portoferraio
18:55

Hvorfor tage færgen fra Piombino til Portoferraio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Piombino til Portoferraio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Portoferraio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Piombino til Portoferraio er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy-færge på de 21 km mellem Piombino og Portoferraio vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Piombino-Portoferraio-overfart lidt for kort!
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. Når du går om bord på en Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy-færge i Piombino, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Portoferraio. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Du rejser fra Piombino til Portoferraio med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Portoferraio for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Piombino og Portoferraio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Piombino og Portoferraio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Corsica Ferries Piombino Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries er et fransk-italiensk færgeselskab, der betjener Korsika og Sardinien fra det franske og italienske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Piombino-Portoferraio priser og bestille en Corsica Ferries billet mellem Piombino og Portoferraio. Corsica Ferries opererer 5 overfarter om dagen til Portoferraio fra Piombino, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Corsica Ferries
40 minutter
5 overfarter om dagen
Moby Lines Piombino Portoferraio
Moby Lines
Moby Lines er et italiensk færgeselskab, der har betjent Sardinien og Korsika fra Italien siden 1959. Hvordan bestiller jeg en Moby Lines Piombino Portoferraio overfart? Ved at bruge Vivanoda og dens multi-transport søgemaskine! På Vivanoda kan du sammenligne Piombino-Portoferraio priser og bestille en Moby Lines billet mellem Piombino og Portoferraio. Moby Lines opererer 12 overfarter om dagen til Portoferraio fra Piombino, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Moby Lines
1 timer
12 overfarter om dagen
Toremar Piombino Portoferraio
Toremar
Toremar blev grundlagt i 1981 og er baseret i Italien. Selskabet tilbyder overfarter mellem de toscanske øer og Sardinien. På Vivanoda kan du sammenligne Piombino-Portoferraio priser og bestille en Toremar billet mellem Piombino og Portoferraio. Toremar opererer 21 overfarter om dagen til Portoferraio fra Piombino, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Toremar
40 minutter
21 overfarter om dagen
Blu Navy Piombino Portoferraio
Blu Navy
Færgeselskabet Blu Navy driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Piombino og Portoferraio. På Vivanoda kan du sammenligne Piombino-Portoferraio priser og bestille en Blu Navy billet mellem Piombino og Portoferraio. Blu Navy opererer 5 overfarter om dagen til Portoferraio fra Piombino, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Blu Navy
1 timer
5 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Piombino? Hvor ankommer bådene i Portoferraio?

Afgangshavn i Piombino

Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy færger afgår til Portoferraio fra følgende havne i Piombino:

Piombino
Kort

Ankomsthavn i Portoferraio

Blu Navy, Toremar, Moby Lines eller Corsica Ferries skibe ankommer til Portoferraio fra følgende havne:

Portoferraio
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Piombino til Portoferraio, tager det mindst 40 minutter at tilbagelægge de 21 km fra Piombino til Portoferraio.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Piombino og Portoferraio om vinteren) og af færgeselskabet (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar og Blu Navy). Der er i øjeblikket 43 overfarter om dagen fra Piombino til Portoferraio.

Der er 4 rederier, der forbinder Piombino og Portoferraio: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar og Blu Navy.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Piombino Portoferraio booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Piombino og Portoferraio tilbagelægger du 21 km.

For at tage med båd fra Piombino til Portoferraio, kan du finde priser fra 112 kr. for den laveste, til 940 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 381 kr..

Den første færge afgår fra Piombino kl. 06:15 til Portoferraio.

Den sidste færge til Portoferraio afgår normalt fra Piombino kl. 18:10.

Hvordan er en færgeoverfart fra Piombino til Portoferraio?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Piombino og Portoferraio ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Piombino til du går fra borde i Portoferraio. Du kan også finde praktiske oplysninger om Piombino og Portoferraio.

Ombordstigning i Piombino

Før din Piombino Portoferraio færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Piombino / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Piombino. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Piombino - Portoferraio / I færgeterminalen i Piombino skal du kigge efter Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Portoferraio / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Piombino, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Overfart fra Piombino til Portoferraio: om bord på skibet...

På skibet fra Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar eller Blu Navy har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Portoferraio er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Portoferraio:

  • Portoferraio Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Portoferraio Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Piombino til Portoferraio i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Portoferraio.
  • Forlad skibet og udforsk Portoferraio / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Portoferraio kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Portoferraio begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt