Piombino
Rejs direkte til Rio Marina med færge
Rio Marina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Piombino til Rio Marina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Piombino til Rio Marina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Piombino til Rio Marina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Piombino til Rio Marina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Piombino til Rio Marina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Toremar, så du kan finde det Piombino Rio Marina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Toremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Piombino til Rio Marina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Piombino - Rio Marina

Afgangshavn
Piombino
Italien
Toscana
Ankomsthavn
Rio Marina
Italien
Toscana
Afstand
15 km
Færgeselskaber
Toremar
Hyppighed af overfarter
8 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Piombino Rio Marina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Piombino til Rio Marina, kan du finde billetter fra 104 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 768 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Piombino til Rio Marina, er 336 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Piombino til Rio Marina er 45 minutter. De langsomste færger vil være 45 minutter om at nå Rio Marina, mens de hurtigste både vil ankomme til Rio Marina på 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Piombino kl. 08:20. Den sidste båd til Rio Marina afgår fra havnen i Piombino kl. 15:30.

Gennemsnitspris for Piombino til Rio Marina færgeoverfart
336 kr.
Prisinterval på færger Piombino Rio Marina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
104 kr. - 768 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Piombino Rio Marina
45 minutter
Afgangstid for første færge til Rio Marina
08:20
Tidspunkt for sidste færge til Rio Marina
15:30
Ankomsttid for første færge til Rio Marina
09:05
Ankomsttid for sidste færge til Rio Marina
16:15

Hvilke selskaber opererer færger mellem Piombino og Rio Marina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Piombino og Rio Marina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Toremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Toremar Piombino Rio Marina
Toremar
Toremar blev grundlagt i 1981 og er baseret i Italien. Selskabet tilbyder overfarter mellem de toscanske øer og Sardinien. På Vivanoda kan du sammenligne Piombino-Rio Marina priser og bestille en Toremar billet mellem Piombino og Rio Marina. Toremar opererer 8 overfarter om dagen til Rio Marina fra Piombino, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om Toremar
50 minutter
8 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Piombino? Hvor ankommer bådene i Rio Marina?

Afgangshavn i Piombino

Toremar færger afgår til Rio Marina fra følgende havne i Piombino:

Piombino
Kort

Ankomsthavn i Rio Marina

Toremar skibe ankommer til Rio Marina fra følgende havne:

Rio Marina
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt