Rejser med færge fra Piran til Kroatien

At rejse med færge fra Piran til Kroatien er et fremragende valg! Piran-Kroatien-færger drives af 1 rederier (Trieste Lines), der betjener havnene i Rovinj, Porec, Pula og Piran.

For at være sikker på at finde en billig Piran Kroatien bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Trieste Lines.

Færge Piran Kroatien i tal

Lande
Slovenien
Kroatien
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Piran Kroatien færgeruter

Leder du efter en færge fra Piran til Kroatien? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Piran og Kroatien på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Trieste Lines tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Piran, Pula, Porec eller Rovinj kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Piran og Kroatien, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Trieste Lines. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 3 færgeruter mellem Piran og Kroatien!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Piran Kroatien - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Piran til Kroatien

Kroatien: Færgerejse og opdagelse af landet

Kroatiens havne er et ideelt udgangspunkt for din færgerejse. Havnen i Rijeka, i den nordvestlige del af landet, er en vigtig indgang for mange passagerer. Her kan du finde færger til forskellige destinationer, herunder den berømte ø Cres. En anden vigtig havn er Split i midten af landet. Herfra kan man komme til øerne Brač, Hvar og Vis, der er kendt for deres hvide sandstrande og krystalklare vand.

Færger i Kroatien tilbyder et væld af muligheder for rejsende. Uanset om du vil udforske små, uspolerede øer eller opdage travle havnebyer, er der noget for enhver smag. Øerne Korčula og Mljet, der er kendt for deres nationalparker og uspolerede natur, er let tilgængelige med færge fra Dubrovnik, en by med en rig middelalderlig arv.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None