Ponta Delgada
Rejs direkte til Velas med færge
Velas
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ponta Delgada til Velas?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ponta Delgada til Velas? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ponta Delgada til Velas er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ponta Delgada til Velas, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ponta Delgada til Velas.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Atlanticoline, så du kan finde det Ponta Delgada Velas færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Atlanticoline tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ponta Delgada til Velas, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ponta Delgada - Velas

Afgangshavn
Ponta Delgada
Portugal
Azorerne
Ankomsthavn
Velas
Portugal
Azorerne
Afstand
245 km
Færgeselskaber
Atlanticoline
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
11 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ponta Delgada og Velas?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ponta Delgada og Velas med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Atlanticoline, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Atlanticoline Ponta Delgada Velas
Atlanticoline
Atlanticoline er et færgeselskab med base i Funchal, Portugal, der tilbyder færgefart mellem Azorerne og den portugisiske kyst. På Vivanoda kan du sammenligne Ponta Delgada-Velas priser og bestille en Atlanticoline billet mellem Ponta Delgada og Velas. Atlanticoline opererer 3 overfarter om ugen til Velas fra Ponta Delgada, og rejsetiden er 11 timer. Flere oplysninger om Atlanticoline
11 timer
3 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Ponta Delgada? Hvor ankommer bådene i Velas?

Afgangshavn i Ponta Delgada

Atlanticoline færger afgår til Velas fra følgende havne i Ponta Delgada:

Ponta Delgada
Kort

Ankomsthavn i Velas

Atlanticoline skibe ankommer til Velas fra følgende havne:

Velas
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt