Ponza
Rejs direkte til Formia med færge
Formia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ponza til Formia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ponza til Formia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ponza til Formia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ponza til Formia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ponza til Formia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Laziomar, så du kan finde det Ponza Formia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Laziomar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ponza til Formia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ponza - Formia

Afgangshavn
Ponza
Italien
Pontiniske Øer
Ankomsthavn
Formia
Italien
Latium
Afstand
67 km
Færgeselskaber
Laziomar
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ponza og Formia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ponza og Formia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Laziomar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Laziomar Ponza Formia
Laziomar
Færgeselskabet Laziomar driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Ponza og Formia. På Vivanoda kan du sammenligne Ponza-Formia priser og bestille en Laziomar billet mellem Ponza og Formia. Laziomar opererer 14 overfarter om ugen til Formia fra Ponza, og rejsetiden er 2 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Laziomar
2 timer 30 minutter
14 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Ponza? Hvor ankommer bådene i Formia?

Afgangshavn i Ponza

Laziomar færger afgår til Formia fra følgende havne i Ponza:

Ponza
Kort

Ankomsthavn i Formia

Laziomar skibe ankommer til Formia fra følgende havne:

Formia
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt