Porto Santo Stefano
Rejs direkte til Giglio med færge
Giglio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Porto Santo Stefano til Giglio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Porto Santo Stefano til Giglio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Porto Santo Stefano til Giglio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Porto Santo Stefano til Giglio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Porto Santo Stefano til Giglio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Toremar, så du kan finde det Porto Santo Stefano Giglio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Toremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Porto Santo Stefano til Giglio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Porto Santo Stefano - Giglio

Afgangshavn
Porto Santo Stefano
Italien
Toscana
Ankomsthavn
Giglio
Italien
Toscana
Afstand
20 km
Færgeselskaber
Toremar
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Porto Santo Stefano Giglio: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Porto Santo Stefano til Giglio, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 716 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Porto Santo Stefano til Giglio, er 381 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Porto Santo Stefano til Giglio er 1 timer. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå Giglio, mens de hurtigste både vil ankomme til Giglio på 1 timer. Den første færge forlader havnen i Porto Santo Stefano kl. 07:30. Den sidste båd til Giglio afgår fra havnen i Porto Santo Stefano kl. 16:00.

Gennemsnitspris for Porto Santo Stefano til Giglio færgeoverfart
381 kr.
Prisinterval på færger Porto Santo Stefano Giglio (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 716 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Porto Santo Stefano Giglio
1 timer
Afgangstid for første færge til Giglio
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Giglio
16:00
Ankomsttid for første færge til Giglio
08:30
Ankomsttid for sidste færge til Giglio
17:00

Hvilke selskaber opererer færger mellem Porto Santo Stefano og Giglio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Porto Santo Stefano og Giglio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Toremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Toremar Porto Santo Stefano Giglio
Toremar
Toremar blev grundlagt i 1981 og er baseret i Italien. Selskabet tilbyder overfarter mellem de toscanske øer og Sardinien. På Vivanoda kan du sammenligne Porto Santo Stefano-Giglio priser og bestille en Toremar billet mellem Porto Santo Stefano og Giglio. Toremar opererer 4 overfarter om dagen til Giglio fra Porto Santo Stefano, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Toremar
1 timer
4 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Porto Santo Stefano? Hvor ankommer bådene i Giglio?

Afgangshavn i Porto Santo Stefano

Toremar færger afgår til Giglio fra følgende havne i Porto Santo Stefano:

Porto Santo Stefano
Kort

Ankomsthavn i Giglio

Toremar skibe ankommer til Giglio fra følgende havne:

Giglio
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt