Anbefalet rute
Porto Torres
Rejs direkte til Ajaccio med færge
Ajaccio
Se priser
Alternative ruter
Porto Torres
Rejs med færge til Nice
Nice
Rejs med fly, færge til Ajaccio
Ajaccio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Porto Torres til Ajaccio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Porto Torres til Ajaccio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Porto Torres til Ajaccio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Porto Torres til Ajaccio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Porto Torres til Ajaccio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Corsica Ferries, Moby Lines eller Corsica Linea, så du kan finde det Porto Torres Ajaccio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Corsica Ferries, Moby Lines eller Corsica Linea tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Porto Torres til Ajaccio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Porto Torres - Ajaccio

Afgangshavn
Porto Torres
Italien
Sardinien
Ankomsthavn
Ajaccio
Frankrig
Korsika
Afstand
124 km
Færgeselskaber
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Porto Torres til Ajaccio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Porto Torres til Ajaccio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ajaccio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Porto Torres til Ajaccio er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Porto Torres til Ajaccio meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Porto Torres-Ajaccio-overfarten med Corsica Linea, Moby Lines eller Corsica Ferries-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Porto Torres Ajaccio-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Corsica Ferries, Moby Lines eller Corsica Linea-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Ajaccio helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Porto Torres Ajaccio-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Corsica Ferries, Moby Lines eller Corsica Linea-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Porto Torres og Ajaccio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Porto Torres og Ajaccio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Corsica Ferries, Moby Lines eller Corsica Linea, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Corsica Ferries Porto Torres Ajaccio
Corsica Ferries
Corsica Ferries er et fransk-italiensk færgeselskab, der betjener Korsika og Sardinien fra det franske og italienske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Porto Torres-Ajaccio priser og bestille en Corsica Ferries billet mellem Porto Torres og Ajaccio. Flere oplysninger om Corsica Ferries
Moby Lines Porto Torres Ajaccio
Moby Lines
Moby Lines er et italiensk færgeselskab, der har betjent Sardinien og Korsika fra Italien siden 1959. Hvordan bestiller jeg en Moby Lines Porto Torres Ajaccio overfart? Ved at bruge Vivanoda og dens multi-transport søgemaskine! På Vivanoda kan du sammenligne Porto Torres-Ajaccio priser og bestille en Moby Lines billet mellem Porto Torres og Ajaccio. Flere oplysninger om Moby Lines
Corsica Linea Porto Torres Ajaccio
Corsica Linea
Corsica Linea er et meget nyt selskab, der er opstået efter opløsningen af SNCM og har hjemsted i havnen i Marseille. Det betjener Korsika, Tunesien og Algeriet. På Vivanoda kan du sammenligne Porto Torres-Ajaccio priser og bestille en Corsica Linea billet mellem Porto Torres og Ajaccio. Flere oplysninger om Corsica Linea

Hvor afgår færgerne i Porto Torres? Hvor ankommer bådene i Ajaccio?

Afgangshavn i Porto Torres

Corsica Ferries, Moby Lines eller Corsica Linea færger afgår til Ajaccio fra følgende havne i Porto Torres:

Porto Torres
Kort

Ankomsthavn i Ajaccio

Corsica Linea, Moby Lines eller Corsica Ferries skibe ankommer til Ajaccio fra følgende havne:

Ajaccio - Gare Maritime
Kort
Andre alternative overfarter mellem Porto Torres og Ajaccio
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Porto Torres og Ajaccio: Corsica Ferries, Moby Lines og Corsica Linea.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Porto Torres Ajaccio booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Porto Torres og Ajaccio tilbagelægger du 124 km.

Oplev en færgeoverfart fra Porto Torres til Ajaccio

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Porto Torres og Ajaccio ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Porto Torres Ajaccio med Corsica Ferries, Moby Lines eller Corsica Linea har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Porto Torres til landgang i Ajaccio. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Porto Torres og Ajaccio.

Klar til ombordstigning i Porto Torres

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Porto Torres Ajaccio-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Porto Torres havn / Du skal ankomme i havnen i Porto Torres i god tid. Tjek venligst dette med dit Corsica Linea, Moby Lines eller Corsica Ferries-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Porto Torres - Ajaccio / Gå til Corsica Linea, Moby Lines eller Corsica Ferries-skranken i færgeterminalen i Porto Torres for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Ajaccio / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Porto Torres, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Corsica Linea, Moby Lines eller Corsica Ferries' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Livet om bord på færgen mellem Porto Torres og Ajaccio

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Corsica Ferries, Moby Lines eller Corsica Linea-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Ajaccio er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Ajaccio:

  • Anløb af Ajaccio Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Ajaccio havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Ajaccio Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Ajaccio / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Ajaccio. Endelig begynder dit ophold i Ajaccio for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt