Porto Torres
Rejs direkte til Porto-Vecchio med færge
Porto-Vecchio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Porto Torres til Porto-Vecchio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Porto Torres til Porto-Vecchio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Porto Torres til Porto-Vecchio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Porto Torres til Porto-Vecchio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Porto Torres til Porto-Vecchio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Corsica Ferries eller Grimaldi Lines, så du kan finde det Porto Torres Porto-Vecchio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Corsica Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Porto Torres til Porto-Vecchio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Porto Torres - Porto-Vecchio

Afgangshavn
Porto Torres
Italien
Sardinien
Ankomsthavn
Porto-Vecchio
Frankrig
Korsika
Afstand
111 km
Færgeselskaber
Corsica Ferries, Grimaldi Lines
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Porto Torres Porto-Vecchio: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Porto Torres til Porto-Vecchio, kan du finde billetter fra 142 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 664 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Porto Torres til Porto-Vecchio, er 381 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Porto Torres til Porto-Vecchio er 6 timer 5 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer om at nå Porto-Vecchio, mens de hurtigste både vil ankomme til Porto-Vecchio på 5 timer. Den første færge forlader havnen i Porto Torres kl. 06:00. Den sidste båd til Porto-Vecchio afgår fra havnen i Porto Torres kl. 07:30.

Gennemsnitspris for Porto Torres til Porto-Vecchio færgeoverfart
381 kr.
Prisinterval på færger Porto Torres Porto-Vecchio (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
142 kr. - 664 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Porto Torres Porto-Vecchio
6 timer 5 minutter
Afgangstid for første færge til Porto-Vecchio
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Porto-Vecchio
07:30
Ankomsttid for første færge til Porto-Vecchio
12:00
Ankomsttid for sidste færge til Porto-Vecchio
13:00

Hvilke selskaber opererer færger mellem Porto Torres og Porto-Vecchio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Porto Torres og Porto-Vecchio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Corsica Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Corsica Ferries Porto Torres Porto-Vecchio
Corsica Ferries
Corsica Ferries er et fransk-italiensk færgeselskab, der betjener Korsika og Sardinien fra det franske og italienske fastland. På Vivanoda kan du sammenligne Porto Torres-Porto-Vecchio priser og bestille en Corsica Ferries billet mellem Porto Torres og Porto-Vecchio. Corsica Ferries opererer 1 overfarter om ugen til Porto-Vecchio fra Porto Torres, og rejsetiden er 3 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Corsica Ferries
3 timer 30 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Porto Torres? Hvor ankommer bådene i Porto-Vecchio?

Afgangshavn i Porto Torres

Corsica Ferries færger afgår til Porto-Vecchio fra følgende havne i Porto Torres:

Porto Torres
Kort

Ankomsthavn i Porto-Vecchio

Corsica Ferries skibe ankommer til Porto-Vecchio fra følgende havne:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt