Portonovo
Rejs direkte til Ons med færge
Ons
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Portonovo til Ons?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Portonovo til Ons? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Portonovo til Ons er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Portonovo til Ons, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Portonovo til Ons.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Mar de Ons eller Naviera Nabia, så du kan finde det Portonovo Ons færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mar de Ons eller Naviera Nabia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Portonovo til Ons, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Portonovo - Ons

Afgangshavn
Portonovo
Spanien
Galicien
Ankomsthavn
Ons
Spanien
Galicien
Afstand
9 km
Færgeselskaber
Mar de Ons, Naviera Nabia
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Portonovo til Ons?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Portonovo til Ons være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ons. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Portonovo til Ons er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. Når du går om bord på en Mar de Ons eller Naviera Nabia-færge i Portonovo, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Ons. Det er dog værd at spørge Mar de Ons eller Naviera Nabia-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Ons.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Portonovo Ons-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Mar de Ons eller Naviera Nabia-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Portonovo-Ons kan du gå ud på Mar de Ons eller Naviera Nabia-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Ons og føler dig helt zen og energisk.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Portonovo og Ons?

Hvis du ønsker at rejse mellem Portonovo og Ons med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mar de Ons eller Naviera Nabia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mar de Ons Portonovo Ons
Mar de Ons
Mar de Ons er et færgeselskab med base i Spanien, som tilbyder overfarter mellem de galiciske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Portonovo-Ons priser og bestille en Mar de Ons billet mellem Portonovo og Ons. Mar de Ons opererer 6 overfarter om ugen til Ons fra Portonovo, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Mar de Ons
30 minutter
6 overfarter om ugen
Naviera Nabia Portonovo Ons
Naviera Nabia
Færgeselskabet Naviera Nabia driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Portonovo og Ons. På Vivanoda kan du sammenligne Portonovo-Ons priser og bestille en Naviera Nabia billet mellem Portonovo og Ons. Naviera Nabia opererer 4 overfarter om dagen til Ons fra Portonovo, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Naviera Nabia
30 minutter
4 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Portonovo? Hvor ankommer bådene i Ons?

Afgangshavn i Portonovo

Mar de Ons eller Naviera Nabia færger afgår til Ons fra følgende havne i Portonovo:

Portonovo
Kort

Ankomsthavn i Ons

Naviera Nabia eller Mar de Ons skibe ankommer til Ons fra følgende havne:

Ons Island
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Portonovo til Ons, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 9 km fra Portonovo til Ons.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Portonovo og Ons om vinteren) og af færgeselskabet (Mar de Ons og Naviera Nabia). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Portonovo til Ons.

Der er 2 rederier, der forbinder Portonovo og Ons: Mar de Ons og Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din overfart mellem Portonovo og Ons tilbagelægger du 9 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt