Rejser med færge fra Portsmouth til Baskerlandet

At rejse med færge fra Portsmouth til Baskerlandet er et fremragende valg! Portsmouth-Baskerlandet-færger drives af 1 rederier (Brittany Ferries), der betjener havnene i Bilbao og Portsmouth.

For at være sikker på at finde en billig Portsmouth Baskerlandet bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Brittany Ferries.

Færge Portsmouth Baskerlandet i tal

Lande
Det Forenede Kongerige
Spanien
Antal overfarter
3 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Portsmouth Baskerlandet færgeruter

Leder du efter en færge fra Portsmouth til Baskerlandet? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Portsmouth og Baskerlandet på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Brittany Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Portsmouth eller Bilbao kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Portsmouth og Baskerlandet, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Brittany Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Portsmouth og Baskerlandet!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Portsmouth Baskerlandet - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Portsmouth til Baskerlandet

Baskerlandet: Ankomst med færge fra Portsmouth og udforskning af regionen

Start din rejse i Biarritz, en legendarisk by kendt for sine sandstrande og trendy atmosfære. Spadser langs Grande Plage og beundr surferne, der trodser bølgerne. Gå ikke glip af et besøg på Rocher de la Vierge, et emblematisk symbol på byen med en betagende udsigt over havet. For en uforglemmelig kulinarisk oplevelse kan du smage frisk fisk og skaldyr på en af byens mange restauranter.

Fortsætter du sydpå, kommer du til Saint-Jean-de-Luz, en charmerende kystby med brostensbelagte gader og typiske baskiske huse. Gå en tur gennem byens centrum og oplev dens rige kulturarv, bl.a. kirken Saint-Jean-Baptiste og Maison de l'Infante, hvor kong Louis XIV giftede sig med infanten af Spanien. Du kan også slappe af og svømme på byens pragtfulde strande.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None