Anbefalet rute
Portsmouth
Rejs direkte til Cherbourg med færge
Cherbourg
Se priser
Alternative ruter
Portsmouth
Rejs med bus, samkørsel til Poole
Poole
Rejs med færge til Cherbourg
Cherbourg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Portsmouth til Cherbourg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Portsmouth til Cherbourg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Portsmouth til Cherbourg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Portsmouth til Cherbourg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Portsmouth til Cherbourg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Brittany Ferries eller Condor Ferries, så du kan finde det Portsmouth Cherbourg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Condor Ferries eller Brittany Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Portsmouth til Cherbourg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Portsmouth - Cherbourg

Afgangshavn
Portsmouth
Det Forenede Kongerige
England
Ankomsthavn
Cherbourg
Frankrig
Normandiet
Afstand
136 km
Færgeselskaber
Brittany Ferries, Condor Ferries
Hyppighed af overfarter
9 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Portsmouth Cherbourg: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Portsmouth til Cherbourg, kan du finde billetter fra 612 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 3335 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Portsmouth til Cherbourg, er 1306 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Portsmouth til Cherbourg er 7 timer 7 minutter. De langsomste færger vil være 8 timer om at nå Cherbourg, mens de hurtigste både vil ankomme til Cherbourg på 3 timer. Den første færge forlader havnen i Portsmouth kl. 07:00. Den sidste båd til Cherbourg afgår fra havnen i Portsmouth kl. 23:16.

Gennemsnitspris for Portsmouth til Cherbourg færgeoverfart
1306 kr.
Prisinterval på færger Portsmouth Cherbourg (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
612 kr. - 3335 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Portsmouth Cherbourg
7 timer 7 minutter
Afgangstid for første færge til Cherbourg
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Cherbourg
23:16
Ankomsttid for første færge til Cherbourg
08:00
Ankomsttid for sidste færge til Cherbourg
11:00

Hvorfor tage færgen fra Portsmouth til Cherbourg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Portsmouth til Cherbourg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Cherbourg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Portsmouth til Cherbourg er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Portsmouth til Cherbourg på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Portsmouth-Cherbourg-overfarten med Brittany Ferries eller Condor Ferries-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Portsmouth til Cherbourg, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. Når du går om bord på en Condor Ferries eller Brittany Ferries-færge i Portsmouth, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Cherbourg. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Condor Ferries eller Brittany Ferries.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Portsmouth og Cherbourg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Portsmouth og Cherbourg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Condor Ferries eller Brittany Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Condor Ferries Portsmouth Cherbourg
Condor Ferries
Condor Ferries har siden 1964 været det førende rederi for forbindelser mellem St Malo og Kanaløerne og Storbritannien. På Vivanoda kan du sammenligne Portsmouth-Cherbourg priser og bestille en Condor Ferries billet mellem Portsmouth og Cherbourg. Flere oplysninger om Condor Ferries
Brittany Ferries Portsmouth Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries er et rederi i Bretagne, der driver færgefart til England, Irland og Spanien. På Vivanoda kan du sammenligne Portsmouth-Cherbourg priser og bestille en Brittany Ferries billet mellem Portsmouth og Cherbourg. Brittany Ferries opererer 9 overfarter om ugen til Cherbourg fra Portsmouth, og rejsetiden er 3 timer. Flere oplysninger om Brittany Ferries
3 timer
9 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Portsmouth? Hvor ankommer bådene i Cherbourg?

Afgangshavn i Portsmouth

Condor Ferries eller Brittany Ferries færger afgår til Cherbourg fra følgende havne i Portsmouth:

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Kort

Ankomsthavn i Cherbourg

Brittany Ferries eller Condor Ferries skibe ankommer til Cherbourg fra følgende havne:

Cherbourg - Gare Maritime
Kort
Andre alternative overfarter mellem Portsmouth og Cherbourg
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Portsmouth til Cherbourg, tager det mindst 3 timer at tilbagelægge de 136 km fra Portsmouth til Cherbourg.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Portsmouth og Cherbourg om vinteren) og af færgeselskabet (Condor Ferries og Brittany Ferries). Der er i øjeblikket 9 overfarter om ugen fra Portsmouth til Cherbourg.

Der er 2 rederier, der forbinder Portsmouth og Cherbourg: Condor Ferries og Brittany Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Brittany Ferries, Condor Ferries.

Under din overfart mellem Portsmouth og Cherbourg tilbagelægger du 136 km.

For at tage med båd fra Portsmouth til Cherbourg, kan du finde priser fra 612 kr. for den laveste, til 3335 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1306 kr..

Den første færge afgår fra Portsmouth kl. 07:00 til Cherbourg.

Den sidste færge til Cherbourg afgår normalt fra Portsmouth kl. 23:16.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt