Portsmouth
Rejs direkte til Ryde med færge
Ryde
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Portsmouth til Ryde?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Portsmouth til Ryde? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Portsmouth til Ryde er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Portsmouth til Ryde, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Portsmouth til Ryde.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Wightlink eller Hovertravel, så du kan finde det Portsmouth Ryde færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Wightlink eller Hovertravel tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Portsmouth til Ryde, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Portsmouth - Ryde

Afgangshavn
Portsmouth
Det Forenede Kongerige
England
Ankomsthavn
Ryde
Det Forenede Kongerige
Isle of Wight
Afstand
11 km
Færgeselskaber
Wightlink, Hovertravel
Hyppighed af overfarter
24 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Portsmouth Ryde: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Portsmouth til Ryde, kan du finde billetter fra 194 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 201 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Portsmouth til Ryde, er 201 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Portsmouth til Ryde er 10 minutter. De langsomste færger vil være 10 minutter om at nå Ryde, mens de hurtigste både vil ankomme til Ryde på 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Portsmouth kl. 07:30. Den sidste båd til Ryde afgår fra havnen i Portsmouth kl. 09:00.

Gennemsnitspris for Portsmouth til Ryde færgeoverfart
201 kr.
Prisinterval på færger Portsmouth Ryde (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
194 kr. - 201 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Portsmouth Ryde
10 minutter
Afgangstid for første færge til Ryde
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Ryde
09:00
Ankomsttid for første færge til Ryde
07:40
Ankomsttid for sidste færge til Ryde
09:10

Hvorfor tage færgen fra Portsmouth til Ryde?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Portsmouth til Ryde være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ryde. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Portsmouth til Ryde er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Portsmouth til Ryde, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Portsmouth til Ryde på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Portsmouth-Ryde-overfarten med Hovertravel eller Wightlink-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. I Portsmouth kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Wightlink eller Hovertravel-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Ryde fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Portsmouth og Ryde?

Hvis du ønsker at rejse mellem Portsmouth og Ryde med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Wightlink eller Hovertravel, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Wightlink Portsmouth Ryde
Wightlink
Wightlink er et færgeselskab baseret på Isle of Wight i Det Forenede Kongerige, der tilbyder overfarter mellem Isle of Wight og fastlandet. På Vivanoda kan du sammenligne Portsmouth-Ryde priser og bestille en Wightlink billet mellem Portsmouth og Ryde. Wightlink opererer 24 overfarter om dagen til Ryde fra Portsmouth, og rejsetiden er 20 minutter. Flere oplysninger om Wightlink
20 minutter
24 overfarter om dagen
Hovertravel Portsmouth Ryde
Hovertravel
Færgeselskabet Hovertravel driver overfarter i Det Forenede Kongerige og især søforbindelser mellem havnene i Portsmouth og Ryde. På Vivanoda kan du sammenligne Portsmouth-Ryde priser og bestille en Hovertravel billet mellem Portsmouth og Ryde. Flere oplysninger om Hovertravel

Hvor afgår færgerne i Portsmouth? Hvor ankommer bådene i Ryde?

Afgangshavn i Portsmouth

Wightlink eller Hovertravel færger afgår til Ryde fra følgende havne i Portsmouth:

Portsmouth Harbour
Kort
Southsea
Kort

Ankomsthavn i Ryde

Hovertravel eller Wightlink skibe ankommer til Ryde fra følgende havne:

Ryde Pier Head Terminal
Kort
Ryde
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Portsmouth til Ryde, tager det mindst 20 minutter at tilbagelægge de 11 km fra Portsmouth til Ryde.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Portsmouth og Ryde om vinteren) og af færgeselskabet (Wightlink og Hovertravel). Der er i øjeblikket 24 overfarter om dagen fra Portsmouth til Ryde.

Der er 2 rederier, der forbinder Portsmouth og Ryde: Wightlink og Hovertravel.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Wightlink, Hovertravel.

Under din overfart mellem Portsmouth og Ryde tilbagelægger du 11 km.

For at tage med båd fra Portsmouth til Ryde, kan du finde priser fra 194 kr. for den laveste, til 201 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 201 kr..

Den første færge afgår fra Portsmouth kl. 07:30 til Ryde.

Den sidste færge til Ryde afgår normalt fra Portsmouth kl. 09:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt