Rejser med færge fra Pozzallo til Malta

At rejse med færge fra Pozzallo til Malta er et fremragende valg! Pozzallo-Malta-færger drives af 1 rederier (Virtu Ferries), der betjener havnene i Valletta og Pozzallo.

For at være sikker på at finde en billig Pozzallo Malta bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Virtu Ferries.

Med en samlet frekvens på over 12 overfarter om ugen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Pozzallo Malta bådtur.

Færge Pozzallo Malta i tal

Lande
Italien
Malta
Antal overfarter
12 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Pozzallo Malta færgeruter

Leder du efter en færge fra Pozzallo til Malta? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Pozzallo og Malta på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Virtu Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Pozzallo eller Valletta kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Pozzallo og Malta, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Virtu Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Pozzallo og Malta!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Pozzallo Malta - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Pozzallo til Malta

Malta: Færgerejse og opdagelse af landet

**Valletta
Dit første stop er uden tvivl Valletta, Maltas historiske hovedstad. Fortab dig i de brostensbelagte gader i denne befæstede by, og beundr den storslåede barokarkitektur. Gå ikke glip af Grand Masters Palace, et mesterværk af middelalderkunst, og St John's Cathedral, som er hjemsted for Caravaggios berømte værker. Gå på opdagelse i Upper Barrakka Gardens og få en panoramaudsigt over Grand Harbour.

**Mdina
Tag derefter til Mdina, den gamle hovedstad, der ligger på en bakke. Mdina er kendt som "den tavse by" og transporterer dig tilbage i tiden med sine smalle gader, middelalderpaladser og imponerende kirker. Besøg St Paul's Cathedral og nyd roen i denne uspolerede by, langt fra det moderne livs stress og jag.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None