Redondela
Rejs direkte til Vigo med tog, færge
Vigo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Redondela til Vigo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Redondela til Vigo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Redondela til Vigo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Redondela til Vigo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Redondela til Vigo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Mar de Ons, så du kan finde det Redondela Vigo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mar de Ons tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Redondela til Vigo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Redondela - Vigo

Afgangshavn
Redondela
Spanien
Galicien
Ankomsthavn
Vigo
Spanien
Galicien
Afstand
12 km
Færgeselskaber
Mar de Ons
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Redondela og Vigo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Redondela og Vigo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mar de Ons, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mar de Ons Redondela Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons er et færgeselskab med base i Spanien, som tilbyder overfarter mellem de galiciske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Redondela-Vigo priser og bestille en Mar de Ons billet mellem Redondela og Vigo. Flere oplysninger om Mar de Ons

Hvor afgår færgerne i Redondela? Hvor ankommer bådene i Vigo?

Afgangshavn i Redondela

Mar de Ons færger afgår til Vigo fra følgende havne i Redondela:

San Simon Island
Kort

Ankomsthavn i Vigo

Mar de Ons skibe ankommer til Vigo fra følgende havne:

Vigo
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt