Rhodos
Rejs direkte til Bodrum med færge
Bodrum
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rhodos til Bodrum?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rhodos til Bodrum? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rhodos til Bodrum er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rhodos til Bodrum, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rhodos til Bodrum.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams, så du kan finde det Rhodos Bodrum færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rhodos til Bodrum, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rhodos - Bodrum

Afgangshavn
Rhodos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Bodrum
Tyrkiet
Afstand
97 km
Færgeselskaber
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Rhodos til Bodrum?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rhodos til Bodrum være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Bodrum. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rhodos til Bodrum er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Rhodos Bodrum-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Bodrum eller et andet sted hen på, hvis man vil til Bodrum. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Rhodos-Bodrum-overfarten med Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Rhodos og Bodrum på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Rhodos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Bodrum flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Rhodos og Bodrum vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rhodos og Bodrum?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rhodos og Bodrum med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Bodrum Express Lines Rhodos Bodrum
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines er et færgeselskab med base i Tyrkiet, der sejler til forskellige destinationer i Tyrkiet og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Bodrum priser og bestille en Bodrum Express Lines billet mellem Rhodos og Bodrum. Flere oplysninger om Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Rhodos Bodrum
Turkish Sea Lines
Færgeselskabet Turkish Sea Lines driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Rhodos og Bodrum. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Bodrum priser og bestille en Turkish Sea Lines billet mellem Rhodos og Bodrum. Flere oplysninger om Turkish Sea Lines
Sea Dreams Rhodos Bodrum
Sea Dreams
Færgeselskabet Sea Dreams driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Rhodos og Bodrum. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Bodrum priser og bestille en Sea Dreams billet mellem Rhodos og Bodrum. Flere oplysninger om Sea Dreams

Hvor afgår færgerne i Rhodos? Hvor ankommer bådene i Bodrum?

Afgangshavn i Rhodos

Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams færger afgår til Bodrum fra følgende havne i Rhodos:

Rhodes
Kort

Ankomsthavn i Bodrum

Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines skibe ankommer til Bodrum fra følgende havne:

Bodrum
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Rhodos og Bodrum: Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines og Sea Dreams.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rhodos Bodrum booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rhodos og Bodrum tilbagelægger du 97 km.

Din Rhodos til Bodrum færge oplevelse

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Rhodos til Bodrum overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Rhodos til udstigning i Bodrum, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines og Sea Dreams' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Rhodos og Bodrum.

Ombordstigning i Rhodos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Rhodos Bodrum til Rhodos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Rhodos / Du skal ankomme i havnen i Rhodos i god tid. Tjek venligst dette med dit Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Rhodos - Bodrum / I Rhodos skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines-billetkontoret i Rhodos-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Bodrum / I færgeterminalen i Rhodos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines eller Sea Dreams-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Rhodos til Bodrum

På Sea Dreams, Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines-skibene er der noget for enhver smag. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Bodrum er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Bodrum:

  • Færgen sejler ind i Bodrum Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Bodrum havn.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Rhodos til Bodrum i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Bodrum.
  • Forlad skibet, og Bodrum er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Bodrum. Endelig forlader du havnen, og Bodrum venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt