Rhodos
Rejs direkte til Chalki med færge
Chalki
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rhodos til Chalki?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rhodos til Chalki? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rhodos til Chalki er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rhodos til Chalki, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rhodos til Chalki.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Sea Jets, så du kan finde det Rhodos Chalki færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rhodos til Chalki, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rhodos - Chalki

Afgangshavn
Rhodos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Chalki
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
60 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rhodos Chalki: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rhodos til Chalki, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 783 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rhodos til Chalki, er 291 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rhodos til Chalki er 1 timer 31 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 40 minutter om at nå Chalki, mens de hurtigste både vil ankomme til Chalki på 1 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Rhodos kl. 08:00. Den sidste båd til Chalki afgår fra havnen i Rhodos kl. 17:01.

Gennemsnitspris for Rhodos til Chalki færgeoverfart
291 kr.
Prisinterval på færger Rhodos Chalki (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 783 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rhodos Chalki
1 timer 31 minutter
Afgangstid for første færge til Chalki
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Chalki
17:01
Ankomsttid for første færge til Chalki
09:10
Ankomsttid for sidste færge til Chalki
18:40

Hvorfor tage færgen fra Rhodos til Chalki?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rhodos til Chalki være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Chalki. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rhodos til Chalki er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Rhodos Chalki-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Sea Jets-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Hvile i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Rhodos til Chalki ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Rhodos-Chalki i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Chalki for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rhodos og Chalki?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rhodos og Chalki med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Rhodos Chalki
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Rhodos-Chalki og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Chalki priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Rhodos og Chalki. ANEK Lines opererer 3 overfarter om ugen til Chalki fra Rhodos, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
2 timer 10 minutter
3 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Rhodos Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Rhodos-Chalki og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Chalki priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Rhodos og Chalki. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
Dodekanisos Seaways Rhodos Chalki
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Chalki priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Rhodos og Chalki. Dodekanisos Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Chalki fra Rhodos, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
1 timer 20 minutter
2 overfarter om ugen
Sea Jets Rhodos Chalki
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Chalki priser og bestille en Sea Jets billet mellem Rhodos og Chalki. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Rhodos? Hvor ankommer bådene i Chalki?

Afgangshavn i Rhodos

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Sea Jets færger afgår til Chalki fra følgende havne i Rhodos:

Rhodes
Kort

Ankomsthavn i Chalki

Sea Jets, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller ANEK Lines skibe ankommer til Chalki fra følgende havne:

Chalki
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rhodos til Chalki, tager det mindst 1 timer 20 minutter at tilbagelægge de 60 km fra Rhodos til Chalki.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rhodos og Chalki om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways og Sea Jets). Der er i øjeblikket 5 overfarter om ugen fra Rhodos til Chalki.

Der er 4 rederier, der forbinder Rhodos og Chalki: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rhodos Chalki booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rhodos og Chalki tilbagelægger du 60 km.

For at tage med båd fra Rhodos til Chalki, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 783 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 291 kr..

Den første færge afgår fra Rhodos kl. 08:00 til Chalki.

Den sidste færge til Chalki afgår normalt fra Rhodos kl. 17:01.

Hvordan er en færgeoverfart fra Rhodos til Chalki?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Rhodos og Chalki ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Rhodos til udstigning i Chalki, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways og Sea Jets' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Rhodos og Chalki.

Ombordstigning i Rhodos

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Rhodos Chalki-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Rhodos havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Rhodos inden for den tidsfrist, som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Sea Jets har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Rhodos - Chalki / I Rhodos skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Sea Jets, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-billetkontoret i Rhodos-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Chalki / I færgeterminalen i Rhodos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways eller Sea Jets-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Rhodos til Chalki

Om bord på Sea Jets, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgens ankomst til Chalki

Her er nogle oplysninger om udstigning i Chalki:

  • Færgen sejler ind i Chalki Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Chalki havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Rhodos til Chalki i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Chalki.
  • Forlad skibet, og Chalki er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Chalki kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Chalki venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt