Rhodos
Rejs direkte til Fethiye med færge
Fethiye
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rhodos til Fethiye?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rhodos til Fethiye? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rhodos til Fethiye er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rhodos til Fethiye, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rhodos til Fethiye.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins, så du kan finde det Rhodos Fethiye færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rhodos til Fethiye, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rhodos - Fethiye

Afgangshavn
Rhodos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Fethiye
Tyrkiet
Afstand
82 km
Færgeselskaber
Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rhodos Fethiye: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rhodos til Fethiye, kan du finde billetter fra 298 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 298 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rhodos til Fethiye, er 298 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rhodos til Fethiye er 1 timer 45 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 45 minutter om at nå Fethiye, mens de hurtigste både vil ankomme til Fethiye på 1 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Rhodos kl. 16:30.

Gennemsnitspris for Rhodos til Fethiye færgeoverfart
298 kr.
Prisinterval på færger Rhodos Fethiye (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
298 kr. - 298 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rhodos Fethiye
1 timer 45 minutter
Afgangstid for første færge til Fethiye
16:30
Ankomsttid for første færge til Fethiye
18:15

Hvorfor tage færgen fra Rhodos til Fethiye?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rhodos til Fethiye være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Fethiye. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rhodos til Fethiye er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Rhodos på en Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins-færge, der tilbagelægger de 82 km til Fethiye med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Rhodos-Fethiye-overfart lidt for kort!
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Fethiye eller et andet sted hen på, hvis man vil til Fethiye. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Rhodos-Fethiye-overfarten med Dodecanese Flying Dolphins eller Sea Service-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Rhodos-Fethiye i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Fethiye for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rhodos og Fethiye?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rhodos og Fethiye med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Service Rhodos Fethiye
Sea Service
Færgeselskabet Sea Service driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Rhodos og Fethiye. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Fethiye priser og bestille en Sea Service billet mellem Rhodos og Fethiye. Flere oplysninger om Sea Service
Dodecanese Flying Dolphins Rhodos Fethiye
Dodecanese Flying Dolphins
Færgeselskabet Dodecanese Flying Dolphins driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Rhodos og Fethiye. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Fethiye priser og bestille en Dodecanese Flying Dolphins billet mellem Rhodos og Fethiye. Dodecanese Flying Dolphins opererer 7 overfarter om ugen til Fethiye fra Rhodos, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Dodecanese Flying Dolphins
1 timer 30 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Rhodos? Hvor ankommer bådene i Fethiye?

Afgangshavn i Rhodos

Sea Service eller Dodecanese Flying Dolphins færger afgår til Fethiye fra følgende havne i Rhodos:

Rhodes
Kort

Ankomsthavn i Fethiye

Dodecanese Flying Dolphins eller Sea Service skibe ankommer til Fethiye fra følgende havne:

Fethiye
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rhodos til Fethiye, tager det mindst 1 timer 30 minutter at tilbagelægge de 82 km fra Rhodos til Fethiye.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rhodos og Fethiye om vinteren) og af færgeselskabet (Sea Service og Dodecanese Flying Dolphins). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Rhodos til Fethiye.

Der er 2 rederier, der forbinder Rhodos og Fethiye: Sea Service og Dodecanese Flying Dolphins.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Service, Dodecanese Flying Dolphins.

Under din overfart mellem Rhodos og Fethiye tilbagelægger du 82 km.

For at tage med båd fra Rhodos til Fethiye, kan du finde priser fra 298 kr. for den laveste, til 298 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 298 kr..

Den første færge afgår fra Rhodos kl. 16:30 til Fethiye.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt