Rhodos
Rejs direkte til Marmaris med færge
Marmaris
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rhodos til Marmaris?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rhodos til Marmaris? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rhodos til Marmaris er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rhodos til Marmaris, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rhodos til Marmaris.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Service eller Yesil Marmaris Lines, så du kan finde det Rhodos Marmaris færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Service eller Yesil Marmaris Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rhodos til Marmaris, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rhodos - Marmaris

Afgangshavn
Rhodos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Marmaris
Tyrkiet
Afstand
46 km
Færgeselskaber
Sea Service, Yesil Marmaris Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Rhodos til Marmaris?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rhodos til Marmaris være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Marmaris. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rhodos til Marmaris er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Rhodos-Marmaris-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Rhodos til udstigning i Marmaris, står kvalificeret og smilende personale fra Sea Service eller Yesil Marmaris Lines til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Rhodos-Marmaris kan du gå ud på Sea Service eller Yesil Marmaris Lines-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Marmaris fuld af energi.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Rhodos Marmaris-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Sea Service eller Yesil Marmaris Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Marmaris uden stress og helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rhodos og Marmaris?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rhodos og Marmaris med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Service eller Yesil Marmaris Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Service Rhodos Marmaris
Sea Service
Færgeselskabet Sea Service driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Rhodos og Marmaris. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Marmaris priser og bestille en Sea Service billet mellem Rhodos og Marmaris. Flere oplysninger om Sea Service
Yesil Marmaris Lines Rhodos Marmaris
Yesil Marmaris Lines
Færgeselskabet Yesil Marmaris Lines driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Rhodos og Marmaris. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Marmaris priser og bestille en Yesil Marmaris Lines billet mellem Rhodos og Marmaris. Flere oplysninger om Yesil Marmaris Lines

Hvor afgår færgerne i Rhodos? Hvor ankommer bådene i Marmaris?

Afgangshavn i Rhodos

Sea Service eller Yesil Marmaris Lines færger afgår til Marmaris fra følgende havne i Rhodos:

Rhodes
Kort

Ankomsthavn i Marmaris

Yesil Marmaris Lines eller Sea Service skibe ankommer til Marmaris fra følgende havne:

Marmaris
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Rhodos og Marmaris: Sea Service og Yesil Marmaris Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Service, Yesil Marmaris Lines.

Under din overfart mellem Rhodos og Marmaris tilbagelægger du 46 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt