Rhodos
Rejs direkte til Symi med færge
Symi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rhodos til Symi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rhodos til Symi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rhodos til Symi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rhodos til Symi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rhodos til Symi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams eller Sebeco Lines, så du kan finde det Rhodos Symi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Anes Ferries, Sebeco Lines, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller Sea Dreams tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rhodos til Symi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rhodos - Symi

Afgangshavn
Rhodos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Symi
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
40 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rhodos Symi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rhodos til Symi, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 970 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rhodos til Symi, er 261 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rhodos til Symi er 1 timer 8 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 24 minutter om at nå Symi, mens de hurtigste både vil ankomme til Symi på 50 minutter. Den første færge forlader havnen i Rhodos kl. 08:00. Den sidste båd til Symi afgår fra havnen i Rhodos kl. 18:15.

Gennemsnitspris for Rhodos til Symi færgeoverfart
261 kr.
Prisinterval på færger Rhodos Symi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 970 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rhodos Symi
1 timer 8 minutter
Afgangstid for første færge til Symi
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Symi
18:15
Ankomsttid for første færge til Symi
08:50
Ankomsttid for sidste færge til Symi
19:25

Hvorfor tage færgen fra Rhodos til Symi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rhodos til Symi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Symi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rhodos til Symi er en ideel måde at rejse på.

Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Rhodos til Symi, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På overfarten fra Rhodos til Symi kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Symi. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Anes Ferries, Sebeco Lines, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller Sea Dreams.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Rhodos til Symi som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Rhodos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Symi flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Rhodos og Symi vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rhodos og Symi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rhodos og Symi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Anes Ferries, Sebeco Lines, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller Sea Dreams, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Anes Ferries Rhodos Symi
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Symi priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Rhodos og Symi. Anes Ferries opererer 2 overfarter om dagen til Symi fra Rhodos, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Anes Ferries
1 timer 20 minutter
2 overfarter om dagen
Sebeco Lines Rhodos Symi
Sebeco Lines
Færgeselskabet Sebeco Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Rhodos og Symi. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Symi priser og bestille en Sebeco Lines billet mellem Rhodos og Symi. Flere oplysninger om Sebeco Lines
Dodekanisos Seaways Rhodos Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Symi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Rhodos og Symi. Dodekanisos Seaways opererer 13 overfarter om ugen til Symi fra Rhodos, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
50 minutter
13 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Rhodos Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Rhodos-Symi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Symi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Rhodos og Symi. Blue Star Ferries opererer 3 overfarter om ugen til Symi fra Rhodos, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
1 timer
3 overfarter om ugen
Sea Dreams Rhodos Symi
Sea Dreams
Færgeselskabet Sea Dreams driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Rhodos og Symi. På Vivanoda kan du sammenligne Rhodos-Symi priser og bestille en Sea Dreams billet mellem Rhodos og Symi. Flere oplysninger om Sea Dreams

Hvor afgår færgerne i Rhodos? Hvor ankommer bådene i Symi?

Afgangshavn i Rhodos

Anes Ferries, Sebeco Lines, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller Sea Dreams færger afgår til Symi fra følgende havne i Rhodos:

Rhodes
Kort

Ankomsthavn i Symi

Sea Dreams, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sebeco Lines eller Anes Ferries skibe ankommer til Symi fra følgende havne:

Symi (Simi)
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rhodos til Symi, tager det mindst 50 minutter at tilbagelægge de 40 km fra Rhodos til Symi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rhodos og Symi om vinteren) og af færgeselskabet (Anes Ferries, Sebeco Lines, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries og Sea Dreams). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Rhodos til Symi.

Der er 5 rederier, der forbinder Rhodos og Symi: Anes Ferries, Sebeco Lines, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries og Sea Dreams.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rhodos Symi booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rhodos og Symi tilbagelægger du 40 km.

For at tage med båd fra Rhodos til Symi, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 970 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 261 kr..

Den første færge afgår fra Rhodos kl. 08:00 til Symi.

Den sidste færge til Symi afgår normalt fra Rhodos kl. 18:15.

Hvordan er en færgeoverfart fra Rhodos til Symi?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Rhodos til Symi-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams eller Sebeco Lines forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Rhodos til du går fra borde i Symi. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Rhodos og Symi.

Ombordstigning i Rhodos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Rhodos Symi til Rhodos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Rhodos havn / Du skal ankomme i havnen i Rhodos i god tid. Tjek venligst dette med dit Sea Dreams, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sebeco Lines eller Anes Ferries-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Rhodos - Symi / I færgeterminalen i Rhodos skal du kigge efter Anes Ferries, Sebeco Lines, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller Sea Dreams-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Symi / I færgeterminalen i Rhodos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Anes Ferries, Sebeco Lines, Dodekanisos Seaways, Blue Star Ferries eller Sea Dreams-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Rhodos til Symi

På Sea Dreams, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sebeco Lines eller Anes Ferries-skibene er der noget for enhver smag. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Symi er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Symi:

  • Symi Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Symi havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Rhodos til Symi i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Symi.
  • Forlad skibet, og Symi er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Symi kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Symi begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt