Rinella
Rejs direkte til Filicudi med færge
Filicudi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rinella til Filicudi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rinella til Filicudi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rinella til Filicudi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rinella til Filicudi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rinella til Filicudi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Rinella Filicudi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rinella til Filicudi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rinella - Filicudi

Afgangshavn
Rinella
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Filicudi
Italien
Æoliske Øer
Afstand
22 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rinella Filicudi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rinella til Filicudi, kan du finde billetter fra 75 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 589 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rinella til Filicudi, er 246 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rinella til Filicudi er 41 minutter. De langsomste færger vil være 55 minutter om at nå Filicudi, mens de hurtigste både vil ankomme til Filicudi på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Rinella kl. 08:35. Den sidste båd til Filicudi afgår fra havnen i Rinella kl. 15:25.

Gennemsnitspris for Rinella til Filicudi færgeoverfart
246 kr.
Prisinterval på færger Rinella Filicudi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
75 kr. - 589 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rinella Filicudi
41 minutter
Afgangstid for første færge til Filicudi
08:35
Tidspunkt for sidste færge til Filicudi
15:25
Ankomsttid for første færge til Filicudi
09:00
Ankomsttid for sidste færge til Filicudi
15:50

Hvorfor tage færgen fra Rinella til Filicudi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rinella til Filicudi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Filicudi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rinella til Filicudi er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Rinella-Filicudi kan du gå ud på Liberty Lines eller Siremar-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Filicudi fuld af energi.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Filicudi eller et andet sted hen på, hvis man vil til Filicudi. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Rinella-Filicudi om bord på færgen fra Liberty Lines eller Siremar masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En helt anden oplevelse end at flyve!
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Rinella Filicudi-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Liberty Lines eller Siremar-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rinella og Filicudi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rinella og Filicudi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Rinella Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Rinella-Filicudi priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Rinella og Filicudi. Liberty Lines opererer 3 overfarter om dagen til Filicudi fra Rinella, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
30 minutter
3 overfarter om dagen
Siremar Rinella Filicudi
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Rinella-Filicudi priser og bestille en Siremar billet mellem Rinella og Filicudi. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Rinella? Hvor ankommer bådene i Filicudi?

Afgangshavn i Rinella

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Filicudi fra følgende havne i Rinella:

Rinella
Kort

Ankomsthavn i Filicudi

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Filicudi fra følgende havne:

Filicudi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rinella til Filicudi, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 22 km fra Rinella til Filicudi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rinella og Filicudi om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Rinella til Filicudi.

Der er 2 rederier, der forbinder Rinella og Filicudi: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Rinella og Filicudi tilbagelægger du 22 km.

For at tage med båd fra Rinella til Filicudi, kan du finde priser fra 75 kr. for den laveste, til 589 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 246 kr..

Den første færge afgår fra Rinella kl. 08:35 til Filicudi.

Den sidste færge til Filicudi afgår normalt fra Rinella kl. 15:25.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt