Rinella
Rejs direkte til Lipari med færge
Lipari
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rinella til Lipari?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rinella til Lipari? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rinella til Lipari er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rinella til Lipari, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rinella til Lipari.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Rinella Lipari færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rinella til Lipari, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rinella - Lipari

Afgangshavn
Rinella
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Lipari
Italien
Æoliske Øer
Afstand
14 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
9 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rinella Lipari: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rinella til Lipari, kan du finde billetter fra 67 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 589 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rinella til Lipari, er 231 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rinella til Lipari er 1 timer 2 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 20 minutter om at nå Lipari, mens de hurtigste både vil ankomme til Lipari på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Rinella kl. 06:00. Den sidste båd til Lipari afgår fra havnen i Rinella kl. 15:55.

Gennemsnitspris for Rinella til Lipari færgeoverfart
231 kr.
Prisinterval på færger Rinella Lipari (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
67 kr. - 589 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rinella Lipari
1 timer 2 minutter
Afgangstid for første færge til Lipari
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Lipari
15:55
Ankomsttid for første færge til Lipari
06:40
Ankomsttid for sidste færge til Lipari
17:10

Hvorfor tage færgen fra Rinella til Lipari?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rinella til Lipari være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lipari. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rinella til Lipari er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På overfarten fra Rinella til Lipari kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Lipari. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Liberty Lines eller Siremar, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Rinella til Lipari på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Rinella-Lipari-overfarten med Siremar eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Rinella til Lipari, er det en komfort, som du bør nyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rinella og Lipari?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rinella og Lipari med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Rinella Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Rinella-Lipari priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Rinella og Lipari. Liberty Lines opererer 9 overfarter om dagen til Lipari fra Rinella, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
30 minutter
9 overfarter om dagen
Siremar Rinella Lipari
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Rinella-Lipari priser og bestille en Siremar billet mellem Rinella og Lipari. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Rinella? Hvor ankommer bådene i Lipari?

Afgangshavn i Rinella

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Lipari fra følgende havne i Rinella:

Rinella
Kort

Ankomsthavn i Lipari

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Lipari fra følgende havne:

Lipari
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rinella til Lipari, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 14 km fra Rinella til Lipari.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rinella og Lipari om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 9 overfarter om dagen fra Rinella til Lipari.

Der er 2 rederier, der forbinder Rinella og Lipari: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Rinella og Lipari tilbagelægger du 14 km.

For at tage med båd fra Rinella til Lipari, kan du finde priser fra 67 kr. for den laveste, til 589 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 231 kr..

Den første færge afgår fra Rinella kl. 06:00 til Lipari.

Den sidste færge til Lipari afgår normalt fra Rinella kl. 15:55.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt