Rinella
Rejs direkte til Panarea med færge
Panarea
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rinella til Panarea?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rinella til Panarea? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rinella til Panarea er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rinella til Panarea, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rinella til Panarea.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Rinella Panarea færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rinella til Panarea, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rinella - Panarea

Afgangshavn
Rinella
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Panarea
Italien
Æoliske Øer
Afstand
24 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rinella Panarea: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rinella til Panarea, kan du finde billetter fra 90 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 597 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rinella til Panarea, er 261 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rinella til Panarea er 1 timer 27 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 10 minutter om at nå Panarea, mens de hurtigste både vil ankomme til Panarea på 1 timer 5 minutter. Den første færge forlader havnen i Rinella kl. 10:05. Den sidste båd til Panarea afgår fra havnen i Rinella kl. 18:30.

Gennemsnitspris for Rinella til Panarea færgeoverfart
261 kr.
Prisinterval på færger Rinella Panarea (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
90 kr. - 597 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rinella Panarea
1 timer 27 minutter
Afgangstid for første færge til Panarea
10:05
Tidspunkt for sidste færge til Panarea
18:30
Ankomsttid for første færge til Panarea
11:55
Ankomsttid for sidste færge til Panarea
19:35

Hvorfor tage færgen fra Rinella til Panarea?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rinella til Panarea være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Panarea. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rinella til Panarea er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Rinella kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Liberty Lines eller Siremar-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Panarea fuld af energi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Rinella Panarea-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Liberty Lines eller Siremar-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Rinella på en Liberty Lines eller Siremar-færge, der tilbagelægger de 24 km til Panarea med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Panarea så hurtigt!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rinella og Panarea?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rinella og Panarea med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Rinella Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Rinella-Panarea priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Rinella og Panarea. Liberty Lines opererer 7 overfarter om ugen til Panarea fra Rinella, og rejsetiden er 1 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
1 timer 50 minutter
7 overfarter om ugen
Siremar Rinella Panarea
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Rinella-Panarea priser og bestille en Siremar billet mellem Rinella og Panarea. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Rinella? Hvor ankommer bådene i Panarea?

Afgangshavn i Rinella

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Panarea fra følgende havne i Rinella:

Rinella
Kort

Ankomsthavn i Panarea

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Panarea fra følgende havne:

Panarea
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rinella til Panarea, tager det mindst 1 timer 50 minutter at tilbagelægge de 24 km fra Rinella til Panarea.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rinella og Panarea om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Rinella til Panarea.

Der er 2 rederier, der forbinder Rinella og Panarea: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Rinella og Panarea tilbagelægger du 24 km.

For at tage med båd fra Rinella til Panarea, kan du finde priser fra 90 kr. for den laveste, til 597 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 261 kr..

Den første færge afgår fra Rinella kl. 10:05 til Panarea.

Den sidste færge til Panarea afgår normalt fra Rinella kl. 18:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt