Rønne
Rejs direkte til Sassnitz med færge
Sassnitz
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rønne til Sassnitz?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rønne til Sassnitz? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rønne til Sassnitz er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rønne til Sassnitz, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rønne til Sassnitz.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som BornholmerFærgen, så du kan finde det Rønne Sassnitz færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra BornholmerFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rønne til Sassnitz, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rønne - Sassnitz

Afgangshavn
Rønne
Danmark
Ankomsthavn
Sassnitz
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Afstand
93 km
Færgeselskaber
BornholmerFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Rønne til Sassnitz?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rønne til Sassnitz være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sassnitz. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rønne til Sassnitz er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Sassnitz eller et andet sted hen på, hvis man vil til Sassnitz. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Tværtimod har du på ruten Rønne-Sassnitz om bord på færgen fra BornholmerFærgen masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Rønne til Sassnitz, er det en komfort, som du bør nyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Rønne og Sassnitz på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Rønne, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Rønne og Sassnitz vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rønne og Sassnitz?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rønne og Sassnitz med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder BornholmerFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

BornholmerFærgen Rønne Sassnitz
BornholmerFærgen
Færgeselskabet BornholmerFærgen driver overfarter i Tyskland og Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Rønne og Sassnitz. På Vivanoda kan du sammenligne Rønne-Sassnitz priser og bestille en BornholmerFærgen billet mellem Rønne og Sassnitz. Flere oplysninger om BornholmerFærgen

Hvor afgår færgerne i Rønne? Hvor ankommer bådene i Sassnitz?

Afgangshavn i Rønne

BornholmerFærgen færger afgår til Sassnitz fra følgende havne i Rønne:

Ronne
Kort

Ankomsthavn i Sassnitz

BornholmerFærgen skibe ankommer til Sassnitz fra følgende havne:

Sassnitz
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Rønne og Sassnitz: BornholmerFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af BornholmerFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra BornholmerFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rønne Sassnitz booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rønne og Sassnitz tilbagelægger du 93 km.

Oplev en færgeoverfart fra Rønne til Sassnitz

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Rønne til Sassnitz-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Rønne til udstigning i Sassnitz, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i BornholmerFærgen' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Rønne og Sassnitz.

Klar til ombordstigning i Rønne

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Rønne Sassnitz-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Rønne / Du skal ankomme i havnen i Rønne i god tid. Tjek venligst dette med dit BornholmerFærgen-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Rønne - Sassnitz / I Rønne skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved BornholmerFærgen-billetkontoret i Rønne-færgeterminalen. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Sassnitz / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Rønne, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil BornholmerFærgen' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Rønne og Sassnitz

På BornholmerFærgen-skibene er der noget for enhver smag. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Sassnitz, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Sassnitz:

  • Færgen sejler ind i Sassnitz Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Sassnitz fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Sassnitz Harbour.
  • Forlad skibet, og Sassnitz er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Sassnitz. Endelig forlader du havnen, og Sassnitz venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt