Rønne
Rejs direkte til Ystad med færge
Ystad
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rønne til Ystad?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rønne til Ystad? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rønne til Ystad er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rønne til Ystad, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rønne til Ystad.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som BornholmerFærgen, så du kan finde det Rønne Ystad færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra BornholmerFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rønne til Ystad, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rønne - Ystad

Afgangshavn
Rønne
Danmark
Ankomsthavn
Ystad
Sverige
Afstand
67 km
Færgeselskaber
BornholmerFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Rønne til Ystad?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rønne til Ystad være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ystad. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rønne til Ystad er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en BornholmerFærgen-færge på de 67 km mellem Rønne og Ystad vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Ystad så hurtigt!
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Ystad eller et andet sted hen på, hvis man vil til Ystad. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Rønne-Ystad-overfarten med BornholmerFærgen-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Rønne til Ystad, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rønne og Ystad?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rønne og Ystad med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder BornholmerFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

BornholmerFærgen Rønne Ystad
BornholmerFærgen
Færgeselskabet BornholmerFærgen driver overfarter i Sverige og Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Rønne og Ystad. På Vivanoda kan du sammenligne Rønne-Ystad priser og bestille en BornholmerFærgen billet mellem Rønne og Ystad. Flere oplysninger om BornholmerFærgen

Hvor afgår færgerne i Rønne? Hvor ankommer bådene i Ystad?

Afgangshavn i Rønne

BornholmerFærgen færger afgår til Ystad fra følgende havne i Rønne:

Ronne
Kort

Ankomsthavn i Ystad

BornholmerFærgen skibe ankommer til Ystad fra følgende havne:

Ystad
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Rønne og Ystad: BornholmerFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af BornholmerFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra BornholmerFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rønne Ystad booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rønne og Ystad tilbagelægger du 67 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Rønne til Ystad?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Rønne og Ystad ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med BornholmerFærgen forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Rønne til du går fra borde i Ystad. Du kan også finde praktiske oplysninger om Rønne og Ystad.

Klar til ombordstigning i Rønne

Før din Rønne Ystad færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Rønne / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med BornholmerFærgen) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Rønne. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Rønne - Ystad / Gå til BornholmerFærgen-skranken i færgeterminalen i Rønne for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Ystad / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Rønne, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil BornholmerFærgen' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på færgen fra Rønne til Ystad

På skibet fra BornholmerFærgen har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Ystad er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Ystad:

  • Anløb af Ystad Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Ystad fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Rønne til Ystad i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Ystad.
  • Forlad skibet og udforsk Ystad / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Ystad. Endelig begynder dit ophold i Ystad for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt