Anbefalet rute
Roscoff
Rejs direkte til Rosslare med færge
Rosslare
Se priser
Alternative ruter
Roscoff
Rejs med færge til Cork
Cork
Rejs med bus, tog til Rosslare
Rosslare
Se priser
Roscoff
Rejs med færge til Cork
Cork
Rejs med bus, tog til Dublin
Dublin
Rejs med tog, bus til Rosslare
Rosslare
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Roscoff til Rosslare?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Roscoff til Rosslare? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Roscoff til Rosslare er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Roscoff til Rosslare, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Roscoff til Rosslare.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Brittany Ferries eller Irish Ferries, så du kan finde det Roscoff Rosslare færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Brittany Ferries eller Irish Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Roscoff til Rosslare, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Roscoff - Rosslare

Afgangshavn
Roscoff
Frankrig
Bretagne
Ankomsthavn
Rosslare
Irland
Afstand
429 km
Færgeselskaber
Brittany Ferries, Irish Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Roscoff til Rosslare?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Roscoff til Rosslare være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rosslare. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Roscoff til Rosslare er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Roscoff til Rosslare som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Roscoff, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Roscoff og Rosslare vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
For et omsorgsfuldt personale
Under hele rejsen fra Roscoff til Rosslare står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Roscoff til Rosslare. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Roscoff Rosslare-færgetur med færge i Roscoff Rosslare ultra afslappende. Om bord, afhængigt af hvilket Brittany Ferries eller Irish Ferries-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Rosslare allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Roscoff og Rosslare?

Hvis du ønsker at rejse mellem Roscoff og Rosslare med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Brittany Ferries eller Irish Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Brittany Ferries Roscoff Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries er et rederi i Bretagne, der driver færgefart til England, Irland og Spanien. På Vivanoda kan du sammenligne Roscoff-Rosslare priser og bestille en Brittany Ferries billet mellem Roscoff og Rosslare. Flere oplysninger om Brittany Ferries
Irish Ferries Roscoff Rosslare
Irish Ferries
Irish Ferries driver færgefart mellem Irland og Storbritannien og mellem Irland og Frankrig. På Vivanoda kan du sammenligne Roscoff-Rosslare priser og bestille en Irish Ferries billet mellem Roscoff og Rosslare. Flere oplysninger om Irish Ferries

Hvor afgår færgerne i Roscoff? Hvor ankommer bådene i Rosslare?

Afgangshavn i Roscoff

Brittany Ferries eller Irish Ferries færger afgår til Rosslare fra følgende havne i Roscoff:

Bloscon Car Ferry
Kort

Ankomsthavn i Rosslare

Irish Ferries eller Brittany Ferries skibe ankommer til Rosslare fra følgende havne:

Rosslare Europort Ferries
Kort
Andre alternative overfarter mellem Roscoff og Rosslare
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Roscoff og Rosslare: Brittany Ferries og Irish Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Brittany Ferries, Irish Ferries.

Under din overfart mellem Roscoff og Rosslare tilbagelægger du 429 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt