Rejser med færge fra Rossaveal til Aran-øerne

At rejse med færge fra Rossaveal til Aran-øerne er et fremragende valg! Rossaveal-Aran-øerne-færger drives af 1 rederier (Aran Island Ferries), der betjener havnene i Inisheer, Inishmaan, Inishmore og Rossaveal.

For at være sikker på at finde en billig Rossaveal Aran-øerne bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Aran Island Ferries.

Færge Rossaveal Aran-øerne i tal

Lande
Irland
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Rossaveal Aran-øerne færgeruter

Leder du efter en færge fra Rossaveal til Aran-øerne? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Rossaveal og Aran-øerne på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Aran Island Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Rossaveal, Inishmore, Inishmaan eller Inisheer kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Rossaveal og Aran-øerne, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Aran Island Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 3 færgeruter mellem Rossaveal og Aran-øerne!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Rossaveal Aran-øerne - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Rossaveal til Aran-øerne

Aran-øerne: Ankomst med færge fra Rossaveal og udforskning af regionen

Når du går i land på Inis Mór, den største af de tre øer, bliver du straks slået af den barske skønhed, der omgiver dig. Med sine dramatiske klipper, sandstrande og klippefyldte landskaber er det et sandt paradis for naturelskere. Husk at besøge det forhistoriske fort Dun Aengus, der ligger 100 meter over Atlanterhavet. Det er et af Irlands mest imponerende arkæologiske steder og byder på en betagende udsigt over det omkringliggende område.

Når du udforsker mere af øen Inis Mór, vil du opdage frodige grønne landskaber og traditionelle hytter, der vil minde dig om livet på landet i Irland i gamle dage. Gå ikke glip af en cykeltur for at opdage øens skjulte skatte, såsom ruinerne af Kilmurvy Abbey eller det storslåede Dun Duchathair fyrtårn. Og hvis du trænger til at lade batterierne op, kan du stoppe på en af de lokale pubber og få en pint Guinness og noget traditionel irsk musik.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None