Anbefalet rute
Rosslare
Rejs direkte til Cherbourg med færge
Cherbourg
Se priser
Alternative ruter
Rosslare
Rejs med tog, bus til Dublin
Dublin
Rejs med færge til Cherbourg
Cherbourg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rosslare til Cherbourg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rosslare til Cherbourg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rosslare til Cherbourg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rosslare til Cherbourg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rosslare til Cherbourg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries eller Stena Line, så du kan finde det Rosslare Cherbourg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rosslare til Cherbourg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rosslare - Cherbourg

Afgangshavn
Rosslare
Irland
Ankomsthavn
Cherbourg
Frankrig
Normandiet
Afstand
444 km
Færgeselskaber
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
16 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rosslare Cherbourg: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rosslare til Cherbourg, kan du finde billetter fra 560 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 5021 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rosslare til Cherbourg, er 1992 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rosslare til Cherbourg er 17 timer 18 minutter. De langsomste færger vil være 18 timer om at nå Cherbourg, mens de hurtigste både vil ankomme til Cherbourg på 16 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Rosslare kl. 16:45. Den sidste båd til Cherbourg afgår fra havnen i Rosslare kl. 22:00.

Gennemsnitspris for Rosslare til Cherbourg færgeoverfart
1992 kr.
Prisinterval på færger Rosslare Cherbourg (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
560 kr. - 5021 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rosslare Cherbourg
17 timer 18 minutter
Afgangstid for første færge til Cherbourg
16:45
Tidspunkt for sidste færge til Cherbourg
22:00
Ankomsttid for første færge til Cherbourg
10:45
Ankomsttid for sidste færge til Cherbourg
16:00

Hvorfor tage færgen fra Rosslare til Cherbourg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rosslare til Cherbourg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Cherbourg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rosslare til Cherbourg er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Rosslare til Cherbourg på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Rosslare-Cherbourg-overfarten med Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries eller Stena Line-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Rosslare-Cherbourg i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Cherbourg for at komme af båden.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Rosslare Cherbourg-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rosslare og Cherbourg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rosslare og Cherbourg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Rosslare Cherbourg
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Rosslare-Cherbourg priser og bestille en Stena Line billet mellem Rosslare og Cherbourg. Flere oplysninger om Stena Line
Brittany Ferries Rosslare Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries er et rederi i Bretagne, der driver færgefart til England, Irland og Spanien. På Vivanoda kan du sammenligne Rosslare-Cherbourg priser og bestille en Brittany Ferries billet mellem Rosslare og Cherbourg. Brittany Ferries opererer 1 overfarter om ugen til Cherbourg fra Rosslare, og rejsetiden er 16 timer. Flere oplysninger om Brittany Ferries
16 timer
1 overfarter om ugen
Irish Ferries Rosslare Cherbourg
Irish Ferries
Irish Ferries driver færgefart mellem Irland og Storbritannien og mellem Irland og Frankrig. På Vivanoda kan du sammenligne Rosslare-Cherbourg priser og bestille en Irish Ferries billet mellem Rosslare og Cherbourg. Flere oplysninger om Irish Ferries
Celtic Link Ferries Rosslare Cherbourg
Celtic Link Ferries
Færgeselskabet Celtic Link Ferries driver overfarter i Frankrig og Irland og især søforbindelser mellem havnene i Rosslare og Cherbourg. På Vivanoda kan du sammenligne Rosslare-Cherbourg priser og bestille en Celtic Link Ferries billet mellem Rosslare og Cherbourg. Flere oplysninger om Celtic Link Ferries

Hvor afgår færgerne i Rosslare? Hvor ankommer bådene i Cherbourg?

Afgangshavn i Rosslare

Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries færger afgår til Cherbourg fra følgende havne i Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Kort

Ankomsthavn i Cherbourg

Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries eller Stena Line skibe ankommer til Cherbourg fra følgende havne:

Cherbourg - Gare Maritime
Kort
Andre alternative overfarter mellem Rosslare og Cherbourg
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rosslare til Cherbourg, tager det mindst 16 timer at tilbagelægge de 444 km fra Rosslare til Cherbourg.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rosslare og Cherbourg om vinteren) og af færgeselskabet (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries og Celtic Link Ferries). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Rosslare til Cherbourg.

Der er 4 rederier, der forbinder Rosslare og Cherbourg: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries og Celtic Link Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rosslare Cherbourg booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rosslare og Cherbourg tilbagelægger du 444 km.

For at tage med båd fra Rosslare til Cherbourg, kan du finde priser fra 560 kr. for den laveste, til 5021 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1992 kr..

Den første færge afgår fra Rosslare kl. 16:45 til Cherbourg.

Den sidste færge til Cherbourg afgår normalt fra Rosslare kl. 22:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Rosslare til Cherbourg?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Rosslare og Cherbourg ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Rosslare til udstigning i Cherbourg, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries og Stena Line' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Rosslare og Cherbourg.

Klar til ombordstigning i Rosslare

Før din Rosslare Cherbourg færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Rosslare havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Rosslare inden for den tidsfrist, som Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Rosslare - Cherbourg / I Rosslare skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries eller Stena Line-billetkontoret i Rosslare-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Cherbourg / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Rosslare, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries eller Stena Line' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Overfart fra Rosslare til Cherbourg: om bord på skibet...

På skibet fra Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries eller Celtic Link Ferries har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Cherbourg er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Cherbourg:

  • Færgen sejler ind i Cherbourg Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Cherbourg havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Rosslare til Cherbourg i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Cherbourg.
  • Forlad skibet og udforsk Cherbourg / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Cherbourg. Endelig forlader du havnen, og Cherbourg venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt