Rostock
Rejs direkte til Gedser med færge
Gedser
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rostock til Gedser?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rostock til Gedser? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rostock til Gedser er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rostock til Gedser, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rostock til Gedser.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Scandlines, så du kan finde det Rostock Gedser færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Scandlines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rostock til Gedser, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rostock - Gedser

Afgangshavn
Rostock
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Ankomsthavn
Gedser
Danmark
Afstand
56 km
Færgeselskaber
Scandlines
Hyppighed af overfarter
11 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rostock Gedser: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rostock til Gedser, kan du finde billetter fra 515 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1030 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rostock til Gedser, er 768 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rostock til Gedser er 2 timer. De langsomste færger vil være 2 timer om at nå Gedser, mens de hurtigste både vil ankomme til Gedser på 2 timer. Den første færge forlader havnen i Rostock kl. 04:15. Den sidste båd til Gedser afgår fra havnen i Rostock kl. 13:30.

Gennemsnitspris for Rostock til Gedser færgeoverfart
768 kr.
Prisinterval på færger Rostock Gedser (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
515 kr. - 1030 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rostock Gedser
2 timer
Afgangstid for første færge til Gedser
04:15
Tidspunkt for sidste færge til Gedser
13:30
Ankomsttid for første færge til Gedser
06:15
Ankomsttid for sidste færge til Gedser
15:30

Hvorfor tage færgen fra Rostock til Gedser?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rostock til Gedser være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Gedser. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rostock til Gedser er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Rostock til Gedser på. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Tværtimod har du på ruten Rostock-Gedser om bord på færgen fra Scandlines masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Rostock Gedser-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Scandlines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Rostock-Gedser kan du gå ud på Scandlines-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Gedser fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rostock og Gedser?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rostock og Gedser med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Scandlines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Scandlines Rostock Gedser
Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er baseret i Danmark. Selskabet tilbyder overfarter mellem Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Rostock-Gedser priser og bestille en Scandlines billet mellem Rostock og Gedser. Scandlines opererer 11 overfarter om dagen til Gedser fra Rostock, og rejsetiden er 1 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Scandlines
1 timer 50 minutter
11 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Rostock? Hvor ankommer bådene i Gedser?

Afgangshavn i Rostock

Scandlines færger afgår til Gedser fra følgende havne i Rostock:

Rostack Seehafen
Kort

Ankomsthavn i Gedser

Scandlines skibe ankommer til Gedser fra følgende havne:

Gedser
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rostock til Gedser, tager det mindst 1 timer 50 minutter at tilbagelægge de 56 km fra Rostock til Gedser.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rostock og Gedser om vinteren) og af færgeselskabet (Scandlines). Der er i øjeblikket 11 overfarter om dagen fra Rostock til Gedser.

Der er 1 rederier, der forbinder Rostock og Gedser: Scandlines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Scandlines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Scandlines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rostock Gedser booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rostock og Gedser tilbagelægger du 56 km.

For at tage med båd fra Rostock til Gedser, kan du finde priser fra 515 kr. for den laveste, til 1030 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 768 kr..

Den første færge afgår fra Rostock kl. 04:15 til Gedser.

Den sidste færge til Gedser afgår normalt fra Rostock kl. 13:30.

Oplev en færgeoverfart fra Rostock til Gedser

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Rostock til Gedser overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Rostock til udstigning i Gedser, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Scandlines' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Rostock og Gedser.

Ombordstigning i Rostock

Før din Rostock Gedser færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Rostock havn / Du skal ankomme i havnen i Rostock i god tid. Tjek venligst dette med dit Scandlines-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Rostock - Gedser / I Rostock skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Scandlines-billetkontoret i Rostock-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Gedser / Fra færgeterminalen i Rostock vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Scandlines-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Rostock og Gedser

På skibet fra Scandlines har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Gedser, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Gedser:

  • Færgen sejler ind i Gedser Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Gedser Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Gedser Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Gedser / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Gedser. Endelig forlader du havnen, og Gedser venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt