Rejser med færge fra Saint-Nazaire til Asturias

At rejse med færge fra Saint-Nazaire til Asturias er et fremragende valg! Saint-Nazaire-Asturias-færger drives af 1 rederier (GLD Atlantique), der betjener havnene i Gijon og Saint-Nazaire.

For at være sikker på at finde en billig Saint-Nazaire Asturias bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra GLD Atlantique.

Færge Saint-Nazaire Asturias i tal

Lande
Frankrig
Spanien
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Saint-Nazaire Asturias færgeruter

Leder du efter en færge fra Saint-Nazaire til Asturias? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Saint-Nazaire og Asturias på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra GLD Atlantique tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Saint-Nazaire eller Gijon kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Saint-Nazaire og Asturias, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder GLD Atlantique. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Saint-Nazaire og Asturias!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Saint-Nazaire Asturias - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Saint-Nazaire til Asturias

Asturias: Ankomst med færge fra Saint-Nazaire og udforskning af regionen

Start din rejse i Oviedo, hovedstaden i Asturien. Spadser langs de brostensbelagte gader, beundr de storslåede bygninger, og udforsk det historiske kvarter. Gå ikke glip af San Salvador-katedralen og Campoamor-teatret, som er vært for den årlige uddeling af Prinsessen af Asturiens priser.

Tag derefter til Gijón, regionens næststørste by. Her kan du slappe af på de gyldne sandstrande, besøge jernbanemuseet eller slentre langs strandpromenaden. Gå ikke glip af San Lorenzo-stranden, som er en af de smukkeste i regionen.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None