Salerno
Rejs direkte til Positano med færge
Positano
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Salerno til Positano?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Salerno til Positano? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Salerno til Positano er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Salerno til Positano, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Salerno til Positano.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar, så du kan finde det Salerno Positano færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Salerno til Positano, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Salerno - Positano

Afgangshavn
Salerno
Italien
Campania
Ankomsthavn
Positano
Italien
Campania
Afstand
24 km
Færgeselskaber
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar
Hyppighed af overfarter
9 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Salerno Positano: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Salerno til Positano, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 157 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Salerno til Positano, er 134 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Salerno til Positano er 1 timer 3 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 15 minutter om at nå Positano, mens de hurtigste både vil ankomme til Positano på 50 minutter. Den første færge forlader havnen i Salerno kl. 08:20. Den sidste båd til Positano afgår fra havnen i Salerno kl. 11:20.

Gennemsnitspris for Salerno til Positano færgeoverfart
134 kr.
Prisinterval på færger Salerno Positano (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 157 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Salerno Positano
1 timer 3 minutter
Afgangstid for første færge til Positano
08:20
Tidspunkt for sidste færge til Positano
11:20
Ankomsttid for første færge til Positano
09:10
Ankomsttid for sidste færge til Positano
12:20

Hvorfor tage færgen fra Salerno til Positano?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Salerno til Positano være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Positano. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Salerno til Positano er en ideel måde at rejse på.

Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Salerno-Positano i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Positano for at komme af båden.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Salerno Positano-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Positano uden stress og helt afslappet.
For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Salerno-Positano-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Salerno til udstigning i Positano, står kvalificeret og smilende personale fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Salerno og Positano?

Hvis du ønsker at rejse mellem Salerno og Positano med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Salerno Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) blev grundlagt i 1950 og har sit hovedsæde i Napoli, Italien. Selskabet tilbyder færgeoverfarter i Napoli-bugten og Sardinien-området. På Vivanoda kan du sammenligne Salerno-Positano priser og bestille en NLG - Navigazione Libera del Golfo billet mellem Salerno og Positano. NLG - Navigazione Libera del Golfo opererer 7 overfarter om ugen til Positano fra Salerno, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om NLG - Navigazione Libera del Golfo
40 minutter
7 overfarter om ugen
Alicost Salerno Positano
Alicost
Færgeselskabet Alicost driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Salerno og Positano. På Vivanoda kan du sammenligne Salerno-Positano priser og bestille en Alicost billet mellem Salerno og Positano. Flere oplysninger om Alicost
Positano Jet Salerno Positano
Positano Jet
Færgeselskabet Positano Jet driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Salerno og Positano. På Vivanoda kan du sammenligne Salerno-Positano priser og bestille en Positano Jet billet mellem Salerno og Positano. Flere oplysninger om Positano Jet
Travelmar Salerno Positano
Travelmar
Færgeselskabet Travelmar driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Salerno og Positano. På Vivanoda kan du sammenligne Salerno-Positano priser og bestille en Travelmar billet mellem Salerno og Positano. Travelmar opererer 8 overfarter om dagen til Positano fra Salerno, og rejsetiden er 1 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Travelmar
1 timer 10 minutter
8 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Salerno? Hvor ankommer bådene i Positano?

Afgangshavn i Salerno

NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar færger afgår til Positano fra følgende havne i Salerno:

Salerno
Kort
Salerno
Kort

Ankomsthavn i Positano

Travelmar, Positano Jet, Alicost eller NLG - Navigazione Libera del Golfo skibe ankommer til Positano fra følgende havne:

Positano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Salerno til Positano, tager det mindst 40 minutter at tilbagelægge de 24 km fra Salerno til Positano.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Salerno og Positano om vinteren) og af færgeselskabet (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet og Travelmar). Der er i øjeblikket 9 overfarter om dagen fra Salerno til Positano.

Der er 4 rederier, der forbinder Salerno og Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet og Travelmar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Salerno Positano booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Salerno og Positano tilbagelægger du 24 km.

For at tage med båd fra Salerno til Positano, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 157 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 134 kr..

Den første færge afgår fra Salerno kl. 08:20 til Positano.

Den sidste færge til Positano afgår normalt fra Salerno kl. 11:20.

Hvordan er en færgeoverfart fra Salerno til Positano?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Salerno til Positano-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Salerno til udstigning i Positano, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet og Travelmar' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Salerno og Positano.

Ombordstigning i Salerno

Inden du tager af sted på din færgetur fra Salerno Positano til Salerno, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Salerno havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Salerno inden for den tidsfrist, som NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Salerno - Positano / I færgeterminalen i Salerno skal du kigge efter NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Positano / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Salerno, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet eller Travelmar-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Salerno til Positano

Om bord på Travelmar, Positano Jet, Alicost eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Positano er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Positano:

  • Positano Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Positano Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Positano havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Salerno til Positano i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Positano.
  • Forlad skibet, og Positano er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Positano havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Positano begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt