Samsø
Rejs direkte til Kalundborg med færge
Kalundborg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Samsø til Kalundborg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Samsø til Kalundborg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Samsø til Kalundborg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Samsø til Kalundborg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Samsø til Kalundborg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som SamsøFærgen, så du kan finde det Samsø Kalundborg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra SamsøFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Samsø til Kalundborg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Samsø - Kalundborg

Afgangshavn
Samsø
Danmark
Ankomsthavn
Kalundborg
Danmark
Afstand
32 km
Færgeselskaber
SamsøFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Samsø til Kalundborg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Samsø til Kalundborg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kalundborg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Samsø til Kalundborg er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Samsø-Kalundborg kan du gå ud på SamsøFærgen-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Kalundborg fuld af energi.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Kalundborg eller et andet sted hen på, hvis man vil til Kalundborg. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Samsø-Kalundborg om bord på færgen fra SamsøFærgen masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Samsø til Kalundborg som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Samsø, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Samsø og Kalundborg vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Samsø og Kalundborg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Samsø og Kalundborg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder SamsøFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

SamsøFærgen Samsø Kalundborg
SamsøFærgen
Færgeselskabet SamsøFærgen driver overfarter i Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Samsø og Kalundborg. På Vivanoda kan du sammenligne Samsø-Kalundborg priser og bestille en SamsøFærgen billet mellem Samsø og Kalundborg. Flere oplysninger om SamsøFærgen

Hvor afgår færgerne i Samsø? Hvor ankommer bådene i Kalundborg?

Afgangshavn i Samsø

SamsøFærgen færger afgår til Kalundborg fra følgende havne i Samsø:

Ballen
Kort

Ankomsthavn i Kalundborg

SamsøFærgen skibe ankommer til Kalundborg fra følgende havne:

Port of Kalundborg
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Samsø og Kalundborg: SamsøFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af SamsøFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra SamsøFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Samsø Kalundborg booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Samsø og Kalundborg tilbagelægger du 32 km.

Din Samsø til Kalundborg færge oplevelse

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Samsø til Kalundborg overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med SamsøFærgen forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Samsø til du går fra borde i Kalundborg. Du kan også finde praktiske oplysninger om Samsø og Kalundborg.

Afgang fra Samsø med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Samsø Kalundborg-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Samsø / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med SamsøFærgen) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Samsø. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Samsø - Kalundborg / I Samsø skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved SamsøFærgen-billetkontoret i Samsø-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Kalundborg / Fra færgeterminalen i Samsø vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra SamsøFærgen fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Livet om bord på færgen mellem Samsø og Kalundborg

Om bord på SamsøFærgen-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Kalundborg, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Kalundborg:

  • Færgen sejler ind i Kalundborg Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Kalundborg Harbour fra yderdækkene.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Kalundborg Harbour.
  • Forlad skibet, og Kalundborg er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Kalundborg kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Kalundborg venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt