Anbefalet rute
San Antonio de Portmany
Rejs direkte til Denia med færge
Denia
Se priser
Alternative ruter
San Antonio de Portmany
Rejs med færge til Valencia
Valencia
Rejs med bus, samkørsel til Denia
Denia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra San Antonio de Portmany til Denia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra San Antonio de Portmany til Denia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra San Antonio de Portmany til Denia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra San Antonio de Portmany til Denia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra San Antonio de Portmany til Denia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea eller Baleària, så du kan finde det San Antonio de Portmany Denia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra San Antonio de Portmany til Denia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen San Antonio de Portmany - Denia

Afgangshavn
San Antonio de Portmany
Spanien
Balearerne
Ankomsthavn
Denia
Spanien
Valencian Community
Afstand
105 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem San Antonio de Portmany og Denia?

Hvis du ønsker at rejse mellem San Antonio de Portmany og Denia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Baleària San Antonio de Portmany Denia
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne San Antonio de Portmany-Denia priser og bestille en Baleària billet mellem San Antonio de Portmany og Denia. Baleària opererer 14 overfarter om ugen til Denia fra San Antonio de Portmany, og rejsetiden er 2 timer. Flere oplysninger om Baleària
2 timer
14 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i San Antonio de Portmany? Hvor ankommer bådene i Denia?

Afgangshavn i San Antonio de Portmany

Baleària færger afgår til Denia fra følgende havne i San Antonio de Portmany:

Ibiza San Antonio
Kort

Ankomsthavn i Denia

Baleària skibe ankommer til Denia fra følgende havne:

Dénia
Kort
Andre alternative overfarter mellem San Antonio de Portmany og Denia
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra San Antonio de Portmany til Denia, tager det mindst 2 timer at tilbagelægge de 105 km fra San Antonio de Portmany til Denia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem San Antonio de Portmany og Denia om vinteren) og af færgeselskabet (Baleària). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra San Antonio de Portmany til Denia.

Der er 1 rederier, der forbinder San Antonio de Portmany og Denia: Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt