San Domino
Rejs direkte til Termoli med færge
Termoli
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra San Domino til Termoli?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra San Domino til Termoli? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra San Domino til Termoli er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra San Domino til Termoli, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra San Domino til Termoli.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici, så du kan finde det San Domino Termoli færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra San Domino til Termoli, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen San Domino - Termoli

Afgangshavn
San Domino
Italien
Apulien
Ankomsthavn
Termoli
Italien
Molise
Afstand
42 km
Færgeselskaber
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge San Domino Termoli: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra San Domino til Termoli, kan du finde billetter fra 194 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 231 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten San Domino til Termoli, er 209 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra San Domino til Termoli er 1 timer. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå Termoli, mens de hurtigste både vil ankomme til Termoli på 1 timer. Den første færge forlader havnen i San Domino kl. 10:00. Den sidste båd til Termoli afgår fra havnen i San Domino kl. 18:45.

Gennemsnitspris for San Domino til Termoli færgeoverfart
209 kr.
Prisinterval på færger San Domino Termoli (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
194 kr. - 231 kr.
Gennemsnitlig overfartstid San Domino Termoli
1 timer
Afgangstid for første færge til Termoli
10:00
Tidspunkt for sidste færge til Termoli
18:45
Ankomsttid for første færge til Termoli
11:00
Ankomsttid for sidste færge til Termoli
19:45

Hvorfor tage færgen fra San Domino til Termoli?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra San Domino til Termoli være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Termoli. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra San Domino til Termoli er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På San Domino Termoli-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Nyd et meget opmærksomt personale
Under hele rejsen fra San Domino til Termoli står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra San Domino til Termoli. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra San Domino til Termoli meget hurtigere med fly. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På San Domino-Termoli-overfarten med Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem San Domino og Termoli?

Hvis du ønsker at rejse mellem San Domino og Termoli med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Termoli
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) blev grundlagt i 1950 og har sit hovedsæde i Napoli, Italien. Selskabet tilbyder færgeoverfarter i Napoli-bugten og Sardinien-området. På Vivanoda kan du sammenligne San Domino-Termoli priser og bestille en NLG - Navigazione Libera del Golfo billet mellem San Domino og Termoli. NLG - Navigazione Libera del Golfo opererer 3 overfarter om dagen til Termoli fra San Domino, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 minutter
3 overfarter om dagen
MS&G San Domino Termoli
MS&G
Færgeselskabet MS&G driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i San Domino og Termoli. På Vivanoda kan du sammenligne San Domino-Termoli priser og bestille en MS&G billet mellem San Domino og Termoli. Flere oplysninger om MS&G
Gruppo Armatori Garganici San Domino Termoli
Gruppo Armatori Garganici
Færgeselskabet Gruppo Armatori Garganici driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i San Domino og Termoli. På Vivanoda kan du sammenligne San Domino-Termoli priser og bestille en Gruppo Armatori Garganici billet mellem San Domino og Termoli. Flere oplysninger om Gruppo Armatori Garganici

Hvor afgår færgerne i San Domino? Hvor ankommer bådene i Termoli?

Afgangshavn i San Domino

NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici færger afgår til Termoli fra følgende havne i San Domino:

Parco Nazionale del Gargano
Kort

Ankomsthavn i Termoli

Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo skibe ankommer til Termoli fra følgende havne:

Termoli
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra San Domino til Termoli, tager det mindst 50 minutter at tilbagelægge de 42 km fra San Domino til Termoli.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem San Domino og Termoli om vinteren) og af færgeselskabet (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G og Gruppo Armatori Garganici). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra San Domino til Termoli.

Der er 3 rederier, der forbinder San Domino og Termoli: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G og Gruppo Armatori Garganici.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din San Domino Termoli booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem San Domino og Termoli tilbagelægger du 42 km.

For at tage med båd fra San Domino til Termoli, kan du finde priser fra 194 kr. for den laveste, til 231 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 209 kr..

Den første færge afgår fra San Domino kl. 10:00 til Termoli.

Den sidste færge til Termoli afgår normalt fra San Domino kl. 18:45.

Din San Domino til Termoli færge oplevelse

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem San Domino og Termoli ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i San Domino til udstigning i Termoli, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G og Gruppo Armatori Garganici' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om San Domino og Termoli.

Afgang fra San Domino med færge

Før din San Domino Termoli færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i San Domino havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i San Domino. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten San Domino - Termoli / I San Domino skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-billetkontoret i San Domino-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Termoli / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i San Domino, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G eller Gruppo Armatori Garganici fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra San Domino til Termoli

Om bord på Gruppo Armatori Garganici, MS&G eller NLG - Navigazione Libera del Golfo-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Termoli er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Termoli:

  • Færgen sejler ind i Termoli Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Termoli Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Termoli Harbour fra yderdækkene.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra San Domino til Termoli i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Termoli.
  • Forlad skibet, og Termoli er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Termoli. Endelig forlader du havnen, og Termoli venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt