San Felice Circeo
Rejs direkte til Ponza med færge
Ponza
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra San Felice Circeo til Ponza?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra San Felice Circeo til Ponza? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra San Felice Circeo til Ponza er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra San Felice Circeo til Ponza, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra San Felice Circeo til Ponza.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Pontina Navigazione, så du kan finde det San Felice Circeo Ponza færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Pontina Navigazione tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra San Felice Circeo til Ponza, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen San Felice Circeo - Ponza

Afgangshavn
San Felice Circeo
Italien
Latium
Ankomsthavn
Ponza
Italien
Pontiniske Øer
Afstand
39 km
Færgeselskaber
Pontina Navigazione
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem San Felice Circeo og Ponza?

Hvis du ønsker at rejse mellem San Felice Circeo og Ponza med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Pontina Navigazione, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Pontina Navigazione San Felice Circeo Ponza
Pontina Navigazione
Færgeselskabet Pontina Navigazione driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i San Felice Circeo og Ponza. På Vivanoda kan du sammenligne San Felice Circeo-Ponza priser og bestille en Pontina Navigazione billet mellem San Felice Circeo og Ponza. Pontina Navigazione opererer 7 overfarter om ugen til Ponza fra San Felice Circeo, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Pontina Navigazione
1 timer
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i San Felice Circeo? Hvor ankommer bådene i Ponza?

Afgangshavn i San Felice Circeo

Pontina Navigazione færger afgår til Ponza fra følgende havne i San Felice Circeo:

San Felice Circeo
Kort

Ankomsthavn i Ponza

Pontina Navigazione skibe ankommer til Ponza fra følgende havne:

Ponza
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt