Rejser med færge fra San Nicola til Abruzzo

At rejse med færge fra San Nicola til Abruzzo er et fremragende valg! San Nicola-Abruzzo-færger drives af 1 rederier (NLG - Navigazione Libera del Golfo), der betjener havnene i Porto di Vasto, Vasto og San Nicola.

For at være sikker på at finde en billig San Nicola Abruzzo bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Færge San Nicola Abruzzo i tal

Lande
Italien
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle San Nicola Abruzzo færgeruter

Leder du efter en færge fra San Nicola til Abruzzo? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem San Nicola og Abruzzo på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra NLG - Navigazione Libera del Golfo tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til San Nicola, Vasto eller Porto di Vasto kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til San Nicola og Abruzzo, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder NLG - Navigazione Libera del Golfo. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 2 færgeruter mellem San Nicola og Abruzzo!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge San Nicola Abruzzo - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra San Nicola til Abruzzo

Abruzzo: Ankomst med færge fra San Nicola og udforskning af regionen

Det første stop på din Abruzzo-tur er Pescara, regionens vigtigste kystby. Med sine sandstrande, fiskerestauranter og livlige natteliv er Pescara det ideelle sted at slappe af og nyde Middelhavets solskin. Gå ikke glip af en slentretur langs den berømte Lungomare-promenade, hvor du kan beundre den fantastiske udsigt over Adriaterhavet.

Herfra kan du tage til L'Aquila, regionens hovedstad. Denne historiske by er fyldt med arkitektoniske skatte, bl.a. basilikaen Santa Maria di Collemaggio, et romansk mesterværk. Gå på opdagelse i de brostensbelagte gader i det historiske centrum, og indsnus byens middelalderlige atmosfære. Glem ikke at prøve den lokale specialitet, safrankager.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None