Santa Cruz de Tenerife
Rejs direkte til Agaete med færge
Agaete
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santa Cruz de Tenerife til Agaete?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santa Cruz de Tenerife til Agaete? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santa Cruz de Tenerife til Agaete er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santa Cruz de Tenerife til Agaete, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santa Cruz de Tenerife til Agaete.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Fred Olsen Express, så du kan finde det Santa Cruz de Tenerife Agaete færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Fred Olsen Express tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santa Cruz de Tenerife til Agaete, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santa Cruz de Tenerife - Agaete

Afgangshavn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Agaete
Spanien
Kanariske øer
Afstand
68 km
Færgeselskaber
Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
8 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santa Cruz de Tenerife Agaete: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santa Cruz de Tenerife til Agaete, kan du finde billetter fra 313 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 925 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santa Cruz de Tenerife til Agaete, er 530 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santa Cruz de Tenerife til Agaete er 1 timer 20 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 20 minutter om at nå Agaete, mens de hurtigste både vil ankomme til Agaete på 1 timer 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Santa Cruz de Tenerife kl. 06:00. Den sidste båd til Agaete afgår fra havnen i Santa Cruz de Tenerife kl. 16:00.

Gennemsnitspris for Santa Cruz de Tenerife til Agaete færgeoverfart
530 kr.
Prisinterval på færger Santa Cruz de Tenerife Agaete (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
313 kr. - 925 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santa Cruz de Tenerife Agaete
1 timer 20 minutter
Afgangstid for første færge til Agaete
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Agaete
16:00
Ankomsttid for første færge til Agaete
07:20
Ankomsttid for sidste færge til Agaete
17:20

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santa Cruz de Tenerife og Agaete?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santa Cruz de Tenerife og Agaete med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Fred Olsen Express, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Fred Olsen Express Santa Cruz de Tenerife Agaete
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express er et færgeselskab med base i Las Palmas på De Kanariske Øer, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Spanien og Portugal. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Cruz de Tenerife-Agaete priser og bestille en Fred Olsen Express billet mellem Santa Cruz de Tenerife og Agaete. Fred Olsen Express opererer 8 overfarter om dagen til Agaete fra Santa Cruz de Tenerife, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Fred Olsen Express
1 timer 20 minutter
8 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Santa Cruz de Tenerife? Hvor ankommer bådene i Agaete?

Afgangshavn i Santa Cruz de Tenerife

Fred Olsen Express færger afgår til Agaete fra følgende havne i Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Kort

Ankomsthavn i Agaete

Fred Olsen Express skibe ankommer til Agaete fra følgende havne:

Agaete
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt