Rejser med færge fra Santa Cruz de Tenerife til Portugal

At rejse med færge fra Santa Cruz de Tenerife til Portugal er et fremragende valg! Santa Cruz de Tenerife-Portugal-færger drives af 1 rederier (Empresa de Navegação Madeirense), der betjener havnene i Funchal og Santa Cruz de Tenerife.

For at være sikker på at finde en billig Santa Cruz de Tenerife Portugal bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Empresa de Navegação Madeirense.

Færge Santa Cruz de Tenerife Portugal i tal

Lande
Spanien
Portugal
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Santa Cruz de Tenerife Portugal færgeruter

Leder du efter en færge fra Santa Cruz de Tenerife til Portugal? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Santa Cruz de Tenerife og Portugal på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Empresa de Navegação Madeirense tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Santa Cruz de Tenerife eller Funchal kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Santa Cruz de Tenerife og Portugal, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Empresa de Navegação Madeirense. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Santa Cruz de Tenerife og Portugal!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Santa Cruz de Tenerife Portugal - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Santa Cruz de Tenerife til Portugal

Portugal: Færgerejse og opdagelse af landet

Lissabon: Portugals hovedstad er en by fuld af charme, farver og liv. Der er så meget at se i Lissabon, f.eks. det berømte Belem-tårn, St George's Castle, Alfama-kvarteret og dets smalle gader eller Place du Commerce og dets imponerende bue.

Porto: Portugals næststørste by er berømt for sin portvin, men byder også på mange turistattraktioner som f.eks. kontoristtårnet, Dom Luis I-broen, Porto-katedralen og Palácio da Bolsa.

Algarvekysten: Portugals sydlige kyst er berømt for sine gyldne sandstrande, sit krystalklare vand og imponerende klippeformationer. Algarve-feriesteder som Lagos, Albufeira og Faro er ideelle destinationer for svømme- og vandsportsentusiaster.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None