Anbefalet rute
Santa Cruz de Tenerife
Rejs direkte til Puerto del Rosario med færge
Puerto del Rosario
Se priser
Alternative ruter
Santa Cruz de Tenerife
Rejs med færge til Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Rejs med fly, færge til Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas, så du kan finde det Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santa Cruz de Tenerife - Puerto del Rosario

Afgangshavn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Puerto del Rosario
Spanien
Kanariske øer
Afstand
233 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
11 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario, kan du finde billetter fra 597 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1500 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario, er 985 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario er 14 timer 54 minutter. De langsomste færger vil være 17 timer om at nå Puerto del Rosario, mens de hurtigste både vil ankomme til Puerto del Rosario på 9 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Santa Cruz de Tenerife kl. 08:30. Den sidste båd til Puerto del Rosario afgår fra havnen i Santa Cruz de Tenerife kl. 16:30.

Gennemsnitspris for Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario færgeoverfart
985 kr.
Prisinterval på færger Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
597 kr. - 1500 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario
14 timer 54 minutter
Afgangstid for første færge til Puerto del Rosario
08:30
Tidspunkt for sidste færge til Puerto del Rosario
16:30
Ankomsttid for første færge til Puerto del Rosario
06:30
Ankomsttid for sidste færge til Puerto del Rosario
18:00

Hvorfor tage færgen fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Puerto del Rosario. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Santa Cruz de Tenerife-Puerto del Rosario om bord på færgen fra Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En helt anden oplevelse end at flyve!
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Santa Cruz de Tenerife, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Puerto del Rosario flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Cruz de Tenerife-Puerto del Rosario priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas Santa Cruz de Tenerife Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Cruz de Tenerife-Puerto del Rosario priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario. Naviera Armas opererer 3 overfarter om dagen til Puerto del Rosario fra Santa Cruz de Tenerife, og rejsetiden er 11 timer. Flere oplysninger om Naviera Armas
11 timer
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Santa Cruz de Tenerife? Hvor ankommer bådene i Puerto del Rosario?

Afgangshavn i Santa Cruz de Tenerife

Acciona Trasmediterránea eller Naviera Armas færger afgår til Puerto del Rosario fra følgende havne i Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Kort
Santa Cruz de Tenerife
Kort

Ankomsthavn i Puerto del Rosario

Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til Puerto del Rosario fra følgende havne:

Puerto del Rosario
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario, tager det mindst 11 timer at tilbagelægge de 233 km fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario om vinteren) og af færgeselskabet (Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario.

Der er 2 rederier, der forbinder Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario: Acciona Trasmediterránea og Naviera Armas.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Under din overfart mellem Santa Cruz de Tenerife og Puerto del Rosario tilbagelægger du 233 km.

For at tage med båd fra Santa Cruz de Tenerife til Puerto del Rosario, kan du finde priser fra 597 kr. for den laveste, til 1500 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 985 kr..

Den første færge afgår fra Santa Cruz de Tenerife kl. 08:30 til Puerto del Rosario.

Den sidste færge til Puerto del Rosario afgår normalt fra Santa Cruz de Tenerife kl. 16:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt