Santa Maria Salina
Rejs direkte til Alicudi med færge
Alicudi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santa Maria Salina til Alicudi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santa Maria Salina til Alicudi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santa Maria Salina til Alicudi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santa Maria Salina til Alicudi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santa Maria Salina til Alicudi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Santa Maria Salina Alicudi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santa Maria Salina til Alicudi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santa Maria Salina - Alicudi

Afgangshavn
Santa Maria Salina
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Alicudi
Italien
Æoliske Øer
Afstand
45 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santa Maria Salina Alicudi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santa Maria Salina til Alicudi, kan du finde billetter fra 119 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 724 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santa Maria Salina til Alicudi, er 306 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santa Maria Salina til Alicudi er 1 timer 56 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 35 minutter om at nå Alicudi, mens de hurtigste både vil ankomme til Alicudi på 1 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Santa Maria Salina kl. 08:20. Den sidste båd til Alicudi afgår fra havnen i Santa Maria Salina kl. 15:10.

Gennemsnitspris for Santa Maria Salina til Alicudi færgeoverfart
306 kr.
Prisinterval på færger Santa Maria Salina Alicudi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
119 kr. - 724 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santa Maria Salina Alicudi
1 timer 56 minutter
Afgangstid for første færge til Alicudi
08:20
Tidspunkt for sidste færge til Alicudi
15:10
Ankomsttid for første færge til Alicudi
09:30
Ankomsttid for sidste færge til Alicudi
16:20

Hvorfor tage færgen fra Santa Maria Salina til Alicudi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Santa Maria Salina til Alicudi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alicudi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Santa Maria Salina til Alicudi er en ideel måde at rejse på.

Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Santa Maria Salina-Alicudi i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Alicudi.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. Når du går om bord på en Liberty Lines eller Siremar-færge i Santa Maria Salina, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Alicudi. Det er dog værd at spørge Liberty Lines eller Siremar-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Alicudi.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Santa Maria Salina og Alicudi med din familie på end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Santa Maria Salina, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Santa Maria Salina og Alicudi vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santa Maria Salina og Alicudi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santa Maria Salina og Alicudi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Santa Maria Salina Alicudi
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Maria Salina-Alicudi priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Santa Maria Salina og Alicudi. Liberty Lines opererer 3 overfarter om dagen til Alicudi fra Santa Maria Salina, og rejsetiden er 1 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
1 timer 10 minutter
3 overfarter om dagen
Siremar Santa Maria Salina Alicudi
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Maria Salina-Alicudi priser og bestille en Siremar billet mellem Santa Maria Salina og Alicudi. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Santa Maria Salina? Hvor ankommer bådene i Alicudi?

Afgangshavn i Santa Maria Salina

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Alicudi fra følgende havne i Santa Maria Salina:

Salina
Kort

Ankomsthavn i Alicudi

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Alicudi fra følgende havne:

Alicudi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Santa Maria Salina til Alicudi, tager det mindst 1 timer 10 minutter at tilbagelægge de 45 km fra Santa Maria Salina til Alicudi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Santa Maria Salina og Alicudi om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Santa Maria Salina til Alicudi.

Der er 2 rederier, der forbinder Santa Maria Salina og Alicudi: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Santa Maria Salina og Alicudi tilbagelægger du 45 km.

For at tage med båd fra Santa Maria Salina til Alicudi, kan du finde priser fra 119 kr. for den laveste, til 724 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 306 kr..

Den første færge afgår fra Santa Maria Salina kl. 08:20 til Alicudi.

Den sidste færge til Alicudi afgår normalt fra Santa Maria Salina kl. 15:10.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt