Rejser med færge fra Santa Maria Salina til Calabria

At rejse med færge fra Santa Maria Salina til Calabria er et fremragende valg! Santa Maria Salina-Calabria-færger drives af 1 rederier (Liberty Lines), der betjener havnene i Reggio Calabria, Vibo Valentia og Santa Maria Salina.

For at være sikker på at finde en billig Santa Maria Salina Calabria bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Liberty Lines.

Færge Santa Maria Salina Calabria i tal

Lande
Italien
Antal overfarter
2 overfarter om ugen
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Santa Maria Salina Calabria færgeruter

Leder du efter en færge fra Santa Maria Salina til Calabria? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Santa Maria Salina og Calabria på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Liberty Lines tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Santa Maria Salina, Vibo Valentia eller Reggio Calabria kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Santa Maria Salina og Calabria, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Liberty Lines. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 2 færgeruter mellem Santa Maria Salina og Calabria!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Santa Maria Salina Calabria - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Santa Maria Salina til Calabria

Calabria: Ankomst med færge fra Santa Maria Salina og udforskning af regionen

Calabrien er berømt for sine storslåede strande, krystalklare vand og maleriske kystlinje. Når du er ankommet, skal du besøge Tropea, en lille kystby, der ligger på en klippe med udsigt over Det Tyrrhenske Hav. Spadser gennem de smalle gader, og beundr den fantastiske panoramaudsigt. Tropeas strand med sit fine sand og turkise vand er også et must.

Et andet sted at udforske er Reggio Calabria, den vigtigste by i regionen. Her kan du besøge det nationale arkæologiske museum, som er hjemsted for de berømte Riace-bronzer, bronzestatuer fra det femte århundrede f.Kr. fundet ud for den calabriske kyst. Du kan også nyde en spadseretur langs Lungomare, strandpromenaden, og beundre Messina-strædet og Etna-bjerget i baggrunden.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None