Santa Maria Salina
Rejs direkte til Panarea med færge
Panarea
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santa Maria Salina til Panarea?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santa Maria Salina til Panarea? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santa Maria Salina til Panarea er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santa Maria Salina til Panarea, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santa Maria Salina til Panarea.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Santa Maria Salina Panarea færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santa Maria Salina til Panarea, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santa Maria Salina - Panarea

Afgangshavn
Santa Maria Salina
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Panarea
Italien
Æoliske Øer
Afstand
20 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santa Maria Salina Panarea: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santa Maria Salina til Panarea, kan du finde billetter fra 67 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 515 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santa Maria Salina til Panarea, er 216 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santa Maria Salina til Panarea er 44 minutter. De langsomste færger vil være 55 minutter om at nå Panarea, mens de hurtigste både vil ankomme til Panarea på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Santa Maria Salina kl. 08:40. Den sidste båd til Panarea afgår fra havnen i Santa Maria Salina kl. 18:30.

Gennemsnitspris for Santa Maria Salina til Panarea færgeoverfart
216 kr.
Prisinterval på færger Santa Maria Salina Panarea (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
67 kr. - 515 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santa Maria Salina Panarea
44 minutter
Afgangstid for første færge til Panarea
08:40
Tidspunkt for sidste færge til Panarea
18:30
Ankomsttid for første færge til Panarea
09:05
Ankomsttid for sidste færge til Panarea
19:25

Hvorfor tage færgen fra Santa Maria Salina til Panarea?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Santa Maria Salina til Panarea være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Panarea. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Santa Maria Salina til Panarea er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Santa Maria Salina-Panarea kan du gå ud på Liberty Lines eller Siremar-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Panarea fuld af energi.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Santa Maria Salina på en Liberty Lines eller Siremar-færge, der tilbagelægger de 20 km til Panarea med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Panarea så hurtigt!
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Panarea eller et andet sted hen på, hvis man vil til Panarea. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Santa Maria Salina-Panarea om bord på færgen fra Liberty Lines eller Siremar masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santa Maria Salina og Panarea?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santa Maria Salina og Panarea med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Santa Maria Salina Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Maria Salina-Panarea priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Santa Maria Salina og Panarea. Liberty Lines opererer 5 overfarter om dagen til Panarea fra Santa Maria Salina, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
30 minutter
5 overfarter om dagen
Siremar Santa Maria Salina Panarea
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Maria Salina-Panarea priser og bestille en Siremar billet mellem Santa Maria Salina og Panarea. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Santa Maria Salina? Hvor ankommer bådene i Panarea?

Afgangshavn i Santa Maria Salina

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Panarea fra følgende havne i Santa Maria Salina:

Salina
Kort

Ankomsthavn i Panarea

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Panarea fra følgende havne:

Panarea
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Santa Maria Salina til Panarea, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 20 km fra Santa Maria Salina til Panarea.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Santa Maria Salina og Panarea om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Santa Maria Salina til Panarea.

Der er 2 rederier, der forbinder Santa Maria Salina og Panarea: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Santa Maria Salina og Panarea tilbagelægger du 20 km.

For at tage med båd fra Santa Maria Salina til Panarea, kan du finde priser fra 67 kr. for den laveste, til 515 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 216 kr..

Den første færge afgår fra Santa Maria Salina kl. 08:40 til Panarea.

Den sidste færge til Panarea afgår normalt fra Santa Maria Salina kl. 18:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt