Santa Maria Salina
Rejs direkte til Vulcano med færge
Vulcano
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santa Maria Salina til Vulcano?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santa Maria Salina til Vulcano? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santa Maria Salina til Vulcano er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santa Maria Salina til Vulcano, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santa Maria Salina til Vulcano.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Santa Maria Salina Vulcano færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santa Maria Salina til Vulcano, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santa Maria Salina - Vulcano

Afgangshavn
Santa Maria Salina
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Vulcano
Italien
Æoliske Øer
Afstand
18 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
12 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santa Maria Salina Vulcano: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santa Maria Salina til Vulcano, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 515 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santa Maria Salina til Vulcano, er 201 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santa Maria Salina til Vulcano er 1 timer 16 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 10 minutter om at nå Vulcano, mens de hurtigste både vil ankomme til Vulcano på 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Santa Maria Salina kl. 06:15. Den sidste båd til Vulcano afgår fra havnen i Santa Maria Salina kl. 16:30.

Gennemsnitspris for Santa Maria Salina til Vulcano færgeoverfart
201 kr.
Prisinterval på færger Santa Maria Salina Vulcano (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 515 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santa Maria Salina Vulcano
1 timer 16 minutter
Afgangstid for første færge til Vulcano
06:15
Tidspunkt for sidste færge til Vulcano
16:30
Ankomsttid for første færge til Vulcano
07:00
Ankomsttid for sidste færge til Vulcano
17:40

Hvorfor tage færgen fra Santa Maria Salina til Vulcano?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Santa Maria Salina til Vulcano være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Vulcano. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Santa Maria Salina til Vulcano er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Santa Maria Salina på en Liberty Lines eller Siremar-færge, der tilbagelægger de 18 km til Vulcano med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Vulcano så hurtigt!
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Vulcano eller et andet sted hen på, hvis man vil til Vulcano. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Santa Maria Salina-Vulcano-overfarten med Siremar eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Santa Maria Salina-Vulcano i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Vulcano for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santa Maria Salina og Vulcano?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santa Maria Salina og Vulcano med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Santa Maria Salina Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Maria Salina-Vulcano priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Santa Maria Salina og Vulcano. Liberty Lines opererer 12 overfarter om dagen til Vulcano fra Santa Maria Salina, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
30 minutter
12 overfarter om dagen
Siremar Santa Maria Salina Vulcano
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Santa Maria Salina-Vulcano priser og bestille en Siremar billet mellem Santa Maria Salina og Vulcano. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Santa Maria Salina? Hvor ankommer bådene i Vulcano?

Afgangshavn i Santa Maria Salina

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Vulcano fra følgende havne i Santa Maria Salina:

Salina
Kort

Ankomsthavn i Vulcano

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Vulcano fra følgende havne:

Vulcano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Santa Maria Salina til Vulcano, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 18 km fra Santa Maria Salina til Vulcano.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Santa Maria Salina og Vulcano om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 12 overfarter om dagen fra Santa Maria Salina til Vulcano.

Der er 2 rederier, der forbinder Santa Maria Salina og Vulcano: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Santa Maria Salina og Vulcano tilbagelægger du 18 km.

For at tage med båd fra Santa Maria Salina til Vulcano, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 515 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 201 kr..

Den første færge afgår fra Santa Maria Salina kl. 06:15 til Vulcano.

Den sidste færge til Vulcano afgår normalt fra Santa Maria Salina kl. 16:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt