Anbefalet rute
Santorini
Rejs direkte til Diafani med færge
Diafani
Se priser
Alternative ruter
Santorini
Rejs med færge til Anafi
Anafi
Rejs med færge til Diafani
Diafani
Se priser
Santorini
Rejs med færge til Pigadia
Pigadia
Rejs med færge til Diafani
Diafani
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santorini til Diafani?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santorini til Diafani? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santorini til Diafani er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santorini til Diafani, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santorini til Diafani.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line eller Sea Jets, så du kan finde det Santorini Diafani færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santorini til Diafani, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santorini - Diafani

Afgangshavn
Santorini
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Diafani
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
172 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
10 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santorini Diafani: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santorini til Diafani, kan du finde billetter fra 179 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1336 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santorini til Diafani, er 761 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santorini til Diafani er 9 timer 28 minutter. De langsomste færger vil være 10 timer 35 minutter om at nå Diafani, mens de hurtigste både vil ankomme til Diafani på 8 timer 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Santorini kl. 01:00.

Gennemsnitspris for Santorini til Diafani færgeoverfart
761 kr.
Prisinterval på færger Santorini Diafani (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
179 kr. - 1336 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santorini Diafani
9 timer 28 minutter
Afgangstid for første færge til Diafani
01:00
Ankomsttid for første færge til Diafani
09:20
Ankomsttid for sidste færge til Diafani
11:35

Hvorfor tage færgen fra Santorini til Diafani?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Santorini til Diafani være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Diafani. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Santorini til Diafani er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På overfarten fra Santorini til Diafani kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Diafani. Det er dog værd at spørge Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Diafani.
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Santorini til Diafani ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Santorini Diafani-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Diafani allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santorini og Diafani?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santorini og Diafani med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Aigaion Pelagos Santorini Diafani
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og havne i Det Ægæiske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Diafani priser og bestille en Aigaion Pelagos billet mellem Santorini og Diafani. Flere oplysninger om Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Santorini Diafani
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Santorini-Diafani og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Diafani priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Santorini og Diafani. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
ANEK Lines Santorini Diafani
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Santorini-Diafani og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Diafani priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Santorini og Diafani. ANEK Lines opererer 2 overfarter om ugen til Diafani fra Santorini, og rejsetiden er 10 timer 30 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
10 timer 30 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Santorini? Hvor ankommer bådene i Diafani?

Afgangshavn i Santorini

Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines færger afgår til Diafani fra følgende havne i Santorini:

Santorini
Kort

Ankomsthavn i Diafani

ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Aigaion Pelagos skibe ankommer til Diafani fra følgende havne:

Diafani
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Santorini til Diafani, tager det mindst 10 timer 30 minutter at tilbagelægge de 172 km fra Santorini til Diafani.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Santorini og Diafani om vinteren) og af færgeselskabet (Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries og ANEK Lines). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Santorini til Diafani.

Der er 3 rederier, der forbinder Santorini og Diafani: Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries og ANEK Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Santorini Diafani booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Santorini og Diafani tilbagelægger du 172 km.

For at tage med båd fra Santorini til Diafani, kan du finde priser fra 179 kr. for den laveste, til 1336 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 761 kr..

Den første færge afgår fra Santorini kl. 01:00 til Diafani.

Oplev en færgeoverfart fra Santorini til Diafani

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Santorini til Diafani-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Santorini Diafani med ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line eller Sea Jets har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Santorini til landgang i Diafani. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Santorini og Diafani.

Afgang fra Santorini med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Santorini Diafani-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Santorini / Du skal ankomme i havnen i Santorini i god tid. Tjek venligst dette med dit ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Aigaion Pelagos-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Santorini - Diafani / I Santorini skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Aigaion Pelagos-billetkontoret i Santorini-færgeterminalen. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Ombordstigning på skibet til Diafani / I færgeterminalen i Santorini udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Livet om bord på færgen mellem Santorini og Diafani

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i Diafani

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Diafani:

  • Færgen sejler ind i Diafani Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Diafani havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Diafani Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Diafani / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Diafani. Endelig forlader du havnen, og Diafani venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt