Anbefalet rute
Santorini
Rejs direkte til Fri med færge
Fri
Se priser
Alternative ruter
Santorini
Rejs med færge til Anafi
Anafi
Rejs med færge til Fri
Fri
Se priser
Santorini
Rejs med færge til Pigadia
Pigadia
Rejs med færge til Fri
Fri
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Santorini til Fri?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Santorini til Fri? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Santorini til Fri er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Santorini til Fri, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Santorini til Fri.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line eller Sea Jets, så du kan finde det Santorini Fri færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries eller ANEK Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Santorini til Fri, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Santorini - Fri

Afgangshavn
Santorini
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Fri
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
170 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
6 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Santorini Fri: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Santorini til Fri, kan du finde billetter fra 179 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1224 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Santorini til Fri, er 701 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Santorini til Fri er 7 timer 25 minutter. De langsomste færger vil være 9 timer 30 minutter om at nå Fri, mens de hurtigste både vil ankomme til Fri på 5 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Santorini kl. 01:00.

Gennemsnitspris for Santorini til Fri færgeoverfart
701 kr.
Prisinterval på færger Santorini Fri (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
179 kr. - 1224 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Santorini Fri
7 timer 25 minutter
Afgangstid for første færge til Fri
01:00
Ankomsttid for første færge til Fri
06:15
Ankomsttid for sidste færge til Fri
10:30

Hvorfor tage færgen fra Santorini til Fri?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Santorini til Fri være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Fri. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Santorini til Fri er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Santorini til Fri, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Blue Star Ferries eller ANEK Lines står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Santorini, til det forlader Fri. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Santorini til Fri kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Fri. Det er dog værd at spørge Blue Star Ferries eller ANEK Lines-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Fri.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Santorini og Fri?

Hvis du ønsker at rejse mellem Santorini og Fri med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries eller ANEK Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Santorini Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Santorini-Fri og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Fri priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Santorini og Fri. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
ANEK Lines Santorini Fri
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Santorini-Fri og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Santorini-Fri priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Santorini og Fri. ANEK Lines opererer 2 overfarter om ugen til Fri fra Santorini, og rejsetiden er 6 timer 50 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
6 timer 50 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Santorini? Hvor ankommer bådene i Fri?

Afgangshavn i Santorini

Blue Star Ferries eller ANEK Lines færger afgår til Fri fra følgende havne i Santorini:

Santorini
Kort

Ankomsthavn i Fri

ANEK Lines eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Fri fra følgende havne:

Kasos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Santorini til Fri, tager det mindst 6 timer 50 minutter at tilbagelægge de 170 km fra Santorini til Fri.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Santorini og Fri om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries og ANEK Lines). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Santorini til Fri.

Der er 2 rederier, der forbinder Santorini og Fri: Blue Star Ferries og ANEK Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Under din overfart mellem Santorini og Fri tilbagelægger du 170 km.

For at tage med båd fra Santorini til Fri, kan du finde priser fra 179 kr. for den laveste, til 1224 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 701 kr..

Den første færge afgår fra Santorini kl. 01:00 til Fri.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt